«Βόμβα» καθηγητή Δ.Κούβελα: «Πιθανή παρενέργεια του εμβολίου το ισχαιμικό επεισόδιο Χαρδαλιά»

726
Πιθανή παρενέργεια του εμβολίου

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο καθηγητής Φαρμακολογίας

«Ρουκέτα» εξαπέλυσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, ανέφερε πως το εν λόγω επεισόδιο συνιστά ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου, όπως αναφέρεται στις σχετικές οδηγίες.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο facebook:

Από τη θέση που βρίσκομαι, ως συνάνθρωπος και συμπολίτης, εύχομαι στον κ. Χαρδαλιά (Nikos Hardalias) καλή ανάρρωση.

Από την ίδια θέση, ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης.

Υποβολή ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Ο υφυπουργός, τις τελευταίες ημέρες, ένιωσε πόνους στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. «Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων επιτυχώς» ανέφερε το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» καθώς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν στεντ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παραμείνει στην καρδιολογική κλινική για παρακολούθηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας