Βάλτε τους όρους συνεργασίας και υπογράφουμε εν λευκώ

2519
όρους

Την επιτακτική ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων αντίστασης στην κυρίαρχη πολιτική που εφαρμόζει από το 2010 ο μνημονιακός συνασπισμός εξουσίας σε όλες του τις εκδοχές, επισήμανε για μια ακόμη φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στο Attica TV. 

Χαρακτηριστική της επίγνωσης αυτής της αναγκαιότητας, μόνης εγγύησης για την ανατροπή αυτής της κυρίαρχης πολιτικής, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη πλατιών μαζικών λαϊκών αγώνων, στους οποίους θα μπορούσε να δώσει προοπτική νικηφόρας έκβασης, είναι και η τολμηρή πρόταση που κατέθεσε.

Όπως είπε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης “δίνει λευκό χαρτί σε όλο το εύρος των δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων με την υπογραφή του στο κάτω μέρος του και ας βάλουν αυτές από πάνω τους όρους και τις προϋποθέσεις που θεωρούν αναγκαίες για μια πολιτική και εκλογική συνεργασία”. “Θεωρώ”, συνέχισε, “ότι θα τοποθετηθούν, εφόσον έχουν ενωτική βούληση, με λογική και μέτρο”.

Η τοποθέτηση αυτή του γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας καθιστά σαφές ότι μόνο ως προσχηματική θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η όποια άρνηση μιας συνεργασίας των δυνάμεων αντίστασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας