Α.Γεωργιάδης ζητά το φακέλωμα των ανεμβολίαστων του Υπουργείου-“Αδιανόητος ο μη εμβολιασμός”

457
ζητά φακέλωμα ανεμβολίαστων

Ο Α.Γεωργιάδης που νοσεί από κορωνοϊό παρόλο που έχει εμβολιαστεί πλήρως!

Μια απαράδεκτη απαίτηση από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έστειλε υπηρεσιακό έγγραφο στους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου που διαχειρίζεται με το οποίο ζητεί το «φακέλωμα» των ανεμβολίστων εργαζομένων! 

Συγκεκριμένα ο Α.Γεωργιάδης αξιώνει από τους διευθυντές και τους διευθύνοντες συμβούλους των κρατικών οργανισμών που εποπτεύει να του υποδείξουν ποιοι και πόσοι από τους υπαλλήλους τους παραμένουν ανεμβολίαστοι καθώς και για ποιο λόγο.

Μάλιστα, τονίζει στο έγγραφο ότι θεωρεί «αδιανόητο» να υπάρχει στέλεχος της διοίκησης που να παραμένει ανεμβολίαστο. Θα πρέπει να ενημερώσουμε τον υπουργό πως η απαίτηση του δεν εδράζεται σε κανένα νόμο καθώς δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά ούτε και στους μετακλητούς υπαλλήλους.

Ισχύει, όμως, η υποχρεωτικότητα του self test και του rapid test και δήλωσή του στην ειδική πλατφόρμα.

Ωστόσο, υπάρχει και το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων καθώς το ζήτημα του εμβολιασμού ή μη, είναι προσωπικό ζήτημα καθώς ενδεχομένως κάποιος να μην έχει εμβολιαστεί λόγω προσωπικού ιατρικού ζητήματος.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται έπειτα από τις απαιτήσεις του Α.Γεωργιάδη είναι τα εξής: 

  • Γιατί ο υπουργός ζητάει ονόματα και ποσοστά ανεμβολίαστων; Για να τα φακελώσει; Για να τύχουν αργότερα δυσμενής μεταχείρισης; Απ’ όσο ξέρουμε εν τέλει δεν προχώρησε η διάταξη για πειθαρχικά συμβούλια σε όσους παραμείνουν ανεμβολίαστοι.
  • Γιατί προβαίνει σε έναν τέτοιο διαχωρισμό των υπαλλήλων και των στελεχών του Υπουργείου του; Δεν κατανοεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει τριβές μεταξύ των υπαλλήλων και να γίνει λόγος προβληματικής συνεργασίας μεταξύ τους;
  • Ο υπουργός, μην ξεχνάμε, βρέθηκε θετικός στο κορωνοιό, που σημαίνει ότι και αυτός κάποια μέτρα δεν τήρησε για να κολλήσει τον ιό. Και ενδεχομένως να κόλλησε και άλλους στην πρόσφατη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Και μάλιστα, ως ο πιο υπέρμαχος των εμβολιασμών ήταν υπέρ και των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα για όσους εργαζόμενους παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας