Από τον Γιάννη Μπουτάρη στον… Γρηγόρη Λαμπράκη

2049
μπουτάρη

Από την συνάντηση – συναλλαγή με τον Γ. Μπουτάρη έως την δημαγωγική κατάθεση κόκκινων γαρυφάλλων στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στην φτωχομάνα Θεσσαλονίκη, η χρονική απόσταση υπήρξε ελάχιστη. Όλα έγιναν από τον Αλ. Τσίπρα προγραμματισμένα, επικοινωνιακά σχεδιασμένα και με πολιτική ταχύτητα φωτός, ώστε να μην μπορέσει να λειτουργήσει η σκέψη, παρά το φευγαλέο συναίσθημα.

Η συσχέτιση όμως της επίθεσης στον ακραίο νεοφιλελεύθερο και προκλητικά αποτυχημένο πολυπράγμονα δήμαρχο Μπουτάρη και της δολοφονίας του Γρ. Λαμπράκη δεν υπήρξε απλώς ατυχής, αλλά και αποτέλεσε πράξη πολιτικής αγυρτείας και ακραίας προσβολής σε έναν μεγάλο μάρτυρα, έναν μεγάλο πατριώτη και έναν ασυμβίβαστο αγωνιστή της Αριστεράς, όπως ο Γρ. Λαμπράκης, ο αξέχαστος μαραθωνοδρόμος σε έναν πολιτικό μαραθώνιο για μια νέα Ελλάδα, που συνεχίζεται αδικαίωτος έως σήμερα και προδομένος από νεο-δημαγωγούς μικροεμπόρους μνήμης και ψυχών.

Αιδώς Αργείοι και αχρείοι!

Κάντε όσες βρώμικες πολιτικές συναλλαγές θέλετε και παίξτε όσα επικοινωνιακά παιχνίδια νομίζετε.

Αφήστε, όμως, κατά μέρος τον Γρ. Λαμπράκη. Είναι ντροπή, αφού δώσατε λαβές για να σκυλευτεί (ματαίως) το όνομα της Αριστεράς, που χωρίς αιδώ συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε, να επιχειρείτε τώρα να λερώσετε (ματαίως) με ανοίκειους συσχετισμούς και το όνομα μαρτύρων της Αριστεράς. Φτάνει!

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας