Ένας «μ***κας» αριστερός απέναντι σε «αριστερούς» πολιτικούς απατεώνες

2795
πλειστηριασμοί

Πόσο ψύχραιμος, πόσο ευγενής, πόσο εγκρατής, μπορεί κανείς να είναι διαβάζοντας την συνέντευξη-λαπά του κ. Αλέξη Χαρίτση, υπουργού Εσωτερικών, στην Εφημερίδα Συντακτών 15-9-2018.

Μου είναι αδιάφορο, ανυπόφορο να σχολιάσω τα επικοινωνιακά ψεύδη για την συνολική πολιτική του ψευδεπίγραφου “αριστερού” μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Τρεις αναφορές του όμως στην συνέντευξη, που σε φτύνουν κατάμουτρα και σαν κοινωνία και σαν αριστερό διεγείρουν τον εγκέφαλο και εξεγείρουν ό,τι απόμεινε από την αριστερή ψυχή.

i)  “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε, ούτε θα γίνει ποτέ μνημονιακό κόμμα”.

Καλά για πόσο βλάκα, νοητικά καθυστερημένο ,αδιάφορο και μα***κα με περνάς άνθρωπε μου.

ii) Σχετικά με την  ΝΔ.

“Η πρόταση τους είναι το ασφαλιστικό σύστημα του Πινοτσέτ και η διάλυση του κοινωνικού Κράτους, η συρρίκνωση του δημοσίου και η εκχώρηση κρίσιμων λειτουργιών του στους ιδιώτες”.

Δηλαδή κύριε ό,τι κάνατε πράξη εσείς σήμερα που κυβερνάτε στο όνομα της Αριστεράς.

Αγαπητέ μου πού ζεις.

Σε άλλη χώρα, σε άλλο πλανήτη.

Δεν ξέρεις τι ψήφισες, δεν ξέρεις τι εκχώρησες.

Με προσβάλλει και με υποτιμά να σου εκθέσω όσα ψήφισες και εφαρμόζεις ως κυβέρνηση, σε βάρος του κόσμου της εργασίας, τους απόμαχους, αλλά και των συμφερόντων της πατρίδας. Το έχουν κάνει άλλοι πληρέστατα και αναλυτικά.

iii) Λέτε κύριε Χαρίτση.

“Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει την συνταγματική κατοχύρωση βασικών δημόσιων αγαθών, όπως το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια”.

Κύριε αυτή την φορά με θεωρείς πολύ μ***κα.

Δεν εξηγείται αλλιώς η υποκριτική σου αναφορά σε δημόσια αγαθά.

Για αποκοπές ρεύματος πτωχευμένων πολιτών, αρρώστων, συνταξιούχων, πολύτεκνων, κατεστραμμένων μικροεπαγγελματιών, για ρυθμίσεις που δεν γίνονται, για δόσεις που χάνονται, δεν έχεις δει, δεν έχεις ακούσει τίποτα;

Για το αγαθό της απλής, αξιοπρεπούς λαϊκής στέγης ούτε κουβέντα.

Περί λαίλαπας πλειστηριασμών ούτε ακούτε, ούτε βλέπετε. Ντροπή σας.

Και για να τελειώνουμε γιατί δεν αξίζετε άλλη μελάνη ως κιβδηλοποιοί και καταχραστές των οραμάτων και της ιστορίας της Αριστεράς. Ως παραχαράκτες βγάλτε από τον τίτλο του κόμματος σας την λέξη αριστερά. Σας λείπει πολιτικό ήθος και αριστερή παιδεία.

Υ.Γ. Χωρίς ηλικιακό-βιολογικό ρατσισμό για εσάς τους νεότερους, νεόκοπους “αριστερούς” παραγοντίσκους, δυο κουβέντες ακόμα.

Με δυο μέρες στην Γένοβα και τρεις μέρες στα κάγκελα ενός λυκείου, σε συνθήκες αστικής δημοκρατίας, δεν γίνεσαι ριζοσπάστης αριστερός επαναστάτης.

Η αριστερά είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι ανυποχώρητος συλλογικός κοινωνικός αγώνας που εσείς εγκαταλείψατε.

Κ. Σπετσέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας