Άγρια δολοφονική επίθεση των νέων «γερμανοτσολιάδων» της ευρωπαϊκής «χούντας» Τσίπρα-Μέρκελ

3552
μέρκελ

Με δυναμική διαδήλωση που ξεκίνησε από τα Προπύλαια, αριστερές συλλογικότητες με πρωτοπορία τη νεολαία διατράνωσαν την ριζική τους αντίθεση στην ανεπιθύμητη Μέρκελ και τον εγχώριο υπάλληλό της Τσίπρα.

Η διαδήλωση αποκλείστηκε από κλούβες και αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ στη διασταύρωση Σταδίου και Αμερικής στα όρια της κατεχόμενης περιοχής της Αθήνας στην οποία με χουντικούς νόμους είχε επιβληθεί απαγόρευση συναθροίσεων.

Με άνωθεν εντολή οι νέοι «γερμανοτσολιάδες» των ΜΑΤ της ευρωπαϊκής «χούντας» ΜέρκελΤσίπρα επιτέθηκαν, σχεδόν, αναίτια με άγριο και βάρβαρο τρόπο στο μπλοκ της ΛΑ.Ε αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Κατά την τρομοκρατική και ιδιαίτερα σκληρή, γεμάτη μίσος και βαναυσότητα, επίθεση των νέων «δωσιλόγων» των ΜΑΤ έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα και οι βομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ τα ΜΑΤ χτυπούσαν χωρίς έλεος με γκλομπ, κυνηγώντας με ιδιαίτερη μανία τους διαδηλωτές.

Η άγρια επίθεση των ΜΑΤ έπαιρνε δολοφονικά χαρακτηριστικά, αφού τα ΜΑΤ έριχναν τις βομβίδες κρότου-λάμψης στο ψαχνό, στην μάζα των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι διαδηλώτρια της ΛΑ.Ε.

Κατά την επίθεση πολλοί νέοι τραυματίστηκαν, μερικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και άλλοι είχαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα, ιδιαίτερα οι πιο ηλικιωμένοι διαδηλωτές. Ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και μια διαδηλώτρια έχει σκληρό χτύπημα στο πόδι από βομβίδα. Και οι δύο θα παραμείνουν στα νοσοκομεία.

Την ίδια ώρα πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών όργωναν τον ουρανό και επιτηρούσαν το καθετί drones εφοδιασμένα με ειδικά μηχανήματα, αναδεικνύοντας στην περιοχή οργουελιανές σκηνές και εικόνες.

Η ανεπιθύμητη Μέρκελ, ξεπεσμένη αυτοκράτειρα της γερμανικής Ευρώπης, ο υπάλληλός της Τσίπρας, μαζί με όλο το δουλοπρεπές ελληνικό πολιτικό κατεστημένο για άλλη μια φορά μετατρέπουν την ελληνική «μπανανία» σε πειραματόζωο των νέων μεθόδων προωθημένης καταστολής που, άλλωστε, έχει εγκαινιάσει ο άλλος «ευρωπαϊστής» Μακρόν εναντίον των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.

Ν.Ζ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε

Κυβέρνηση Τσίπρα: Αυταρχισμός και καταστολή χωρίς όρια

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού απαγόρευσε την διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου η Γερμανίδα Καγκελάριος να μην δει καν τις
αντιδράσεις του ελληνικού λαού, αντιμετώπισε με βία χωρίς όρια τους διαδηλωτές που αγνόησαν την απαγόρευση.

Επιτέθηκε στους διαδηλωτές που προσπάθησαν να συνεχίσουν την πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, με καταιγισμό χημικών και χτυπήματα με γκλομπς. Από τη χρήση των χημικών προκλήθηκαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα σε πολλούς διαδηλωτές, αρκετοί από τους οποίους χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Από τα χτυπήματα με γκλομπς τραυματίστηκαν τέσσερις νεολαίοι, μία φοιτήτρια στα πόδια και τρεις στο κεφάλι, και
μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέρριψε και το τελευταίο «φύλο συκής» σε ότι αφορά τον αυταρχικό προσανατολισμό της, αποδεικνύοντας ότι μνημόνια, αστυνομική βία και καταστολή βαδίζουν χέρι – χέρι.

Η επίσκεψη Μέρκελ, η οποία έγινε για τη διασφάλιση της υπερψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών, αποδεικνύει την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για τη συνέχιση της υποτέλειας και της δέσμευσης στην υλοποίηση των πολιτικών της ΕΕ.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον κυβερνητικό αυταρχικό κατήφορο και καλεί τον ελληνικό λαό και όλες τις αριστερές και ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, σε αγωνιστική συσπείρωση για ανατροπή των μνημονίων, για εθνική ανεξαρτησία, για απεγκλωβισμό από τις πολιτικές της ευρωζώνης και της ΕΕ, για κοινωνική δικαιοσύνη.

Για το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 10/01/2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας