W.S.J: “Τα εμβόλια δημιουργούν νέες παραλλαγές του Covid-19”

1245

«Τα εμβόλια μάλλον τροφοδοτούν νέες παραλλαγές Covid» αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal» ενώ σύμφωνα με μελέτη κλινικής του Κλίβελαντ, τα άτομα που εμβολιάστηκαν πολλές φορές εν τέλει ήταν πιθανότερο να μολυνθούν από τον κορωνοϊό.

«Οι ειδικοί στον τομέα της δημόσιας υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα παραλλαγή Omicron με το όνομα XBB που εξαπλώνεται ταχέως στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι είναι τόσο διαφορετική από το αρχικό στέλεχος Covid από την Γουχάν όσο και ο ιός SARS του 2003. 

Πρέπει να ανησυχούν οι Αμερικανοί;

Δεν είναι σαφές ότι το XBB είναι πιο θανατηφόρο από άλλες παραλλαγές, αλλά οι μεταλλάξεις του επιτρέπουν να αποφύγει τα αντισώματα από προηγούμενη μόλυνση και εμβόλια καθώς και από υπάρχουσες θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων. 

Τα αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους στο XBB και θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την ταχεία εξέλιξη του ιού.

«Η τόσο γρήγορη και ταυτόχρονη εμφάνιση πολλαπλών παραλλαγών με τεράστια πλεονεκτήματα ανάπτυξης είναι άνευ προηγουμένου», σημειώνει μια μελέτη στις 19 Δεκεμβρίου στο περιοδικό Nature.

Κάτω από επιλεκτικές εξελικτικές πιέσεις, ο ιός φαίνεται να έχει αναπτύξει μεταλλάξεις που του επιτρέπουν να μεταδίδει πιο εύκολα και να ξεφεύγει από τα αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια και προηγούμενη μόλυνση.

Το XBB έχει εξελιχθεί για να ξεφεύγει από τα αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια και τις πρωτογενείς λοιμώξεις. Ως εκ τούτου, η μελέτη Nature συμπεραίνει, «η τρέχουσα ανοσία της αγέλης και οι ενισχυτές εμβολίου BA.5 ενδέχεται να μην αποτρέψουν αποτελεσματικά τη μόλυνση των συγκλίνουσων παραλλαγών Omicron».

Μια μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ που παρακολούθησε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης διαπίστωσε όσο περισσότερο εμβολιάζονταν οι υγειονομικοί τόσο πιο πιθανό ήταν να μολυνθούν από τον κορωνοϊό!

«Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που είχαν λάβει περισσότερες δόσεις διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο να αρρωστήσουν. 

Όσοι έλαβαν τρεις και περισσότερες δόσεις είχαν 3,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τους ανεμβολίαστους, ενώ εκείνοι που έλαβαν δύο είχαν μόνο 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες».

Nα σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, η πλειονότητα των Αμερικανών που πέθαναν από τον κορωνοϊό ήταν εμβολιασμένοι -είτε πλήρως είτε μερικώς –  σύμφωνα με μια νέα ανάλυση ομοσπονδιακών και κρατικών υπηρεσιών, των ΗΠΑ.

Η φθίνουσα αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19 και τα ολοένα και πιο μεταδοτικά στελέχη του ιού που διαδίδονται σε ηλικιωμένους και ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους έχουν οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, διαπιστώνει ανάλυση της Washington Post που δημοσιεύθηκε στις 23/11/2022.

«Το 58% των θανάτων από COVID-19  τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν λάβει την ενισχυτικά δόση», ανέφερε η Post.

Η εφημερίδα περιέγραψε μια «ανησυχητική τάση», καθώς το ποσοστό των θανάτων των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν «αυξάνεται σταθερά» τον τελευταίο χρόνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από COVID-19.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ανήλθαν ξαφνικά  έως και 42%», έγραψαν οι Fenit Nirappil και Dan Keating της Washington Post.

Τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 δεν είναι στην πραγματικότητα εμβόλια, αλλά γονιδιακές θεραπείες που έχουν επικίνδυνες και άγνωστες ακόμη μακροπρόθεσμες συνέπειες και πρέπει να τερματιστούν αμέσως να δίνονται ως τέτοια.

Αυτό υποστηρίζει η Δρ Tess Lawrie, διευθύντρια της Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. και συν-ιδρύτρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία και για την δράση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη το οποίο αρχικά έλεγε ο FDA ότι δεν είναι αποτελεσματικό αλλά οι έρευνες έχουν δείξει άλλα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης για τη συγκέντρωση της εξουσίας έγινε πιο εμφανής στην Lawrie.

Είπε ότι παρατήρησε την επιρροή της Big Pharma στη δημοσίευση μελετών υπέρ εμβολίων και μελετών για φάρμακα κατά του επαναπροσδιορισμού σε ιατρικά περιοδικά.

Παρατήρησε επίσης το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) να πιέζει για τεχνολογία για την παρακολούθηση των πολιτών και τη διαφθορά του ΠΟΥ από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και πλούσιους χορηγούς όπως ο Μπιλ Γκέιτς, καθώς και την προσπάθειά του να εφαρμόσει τη Συνθήκη για την Πανδημία, είπε ο Lawrie.

«Μία από αυτές τις τροποποιήσεις [της Συνθήκης για την Πανδημία] είναι να δοθεί στον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την εξουσία να κηρύξει μια πραγματική ή πιθανή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία», είπε.

Πολλοί ορισμοί που σχετίζονται με την υγεία έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ που άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας από μια μολυσματική ασθένεια που προκαλεί μεγάλους αριθμούς θανάτων σε απλώς μια μόλυνση.

«Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες αυτού: «υπάρχει ένας νέος ιός που κυκλοφορεί. Πηγαίνετε όλοι σπίτι και μείνετε μέσα», είπε η Lawrie με το παραμικρό.

«Η ανοσία της αγέλης έχει επαναπροσδιοριστεί και τώρα συνδέεται μόνο με τον εμβολιασμό».

Με τα γενετικά εμβόλια mRNA, «θεωρητικά το σώμα παράγει αντισώματα στην πρωτεΐνη ακίδας, αλλά αντισώματα ήδη βρίσκονται στα κύτταρα, επομένως το σώμα παράγει αντισώματα για τα δικά του κύτταρα που περιέχουν την πρωτεΐνη ακίδας», είπε η Lawrie κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 6 Δεκεμβρίου για το πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας