Βρετανία:-Ετοιμάζουν εικόνες με προβλήματα υγείας στα προϊόντα κρέατος!!! Όπως στα τσιγάρα!

965

<<Το κρέας κάνει κακό στο περιβάλλον>>

Προειδοποιητικές εικόνες με προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την κατανάλωση… κρέατος, ακριβώς όπως γίνεται και στα τσιγάρα, σκέφτονται να επιβάλουν στην Βρετανία!

Αυτό είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της παράνοιας που έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως σχετικά με την κλιματική αλλαγή και ότι ο τρόπος ζωής και η διατροφή των ανθρώπων την επιδεινώνει.

«Οι κλιματικές προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου στα τρόφιμα θα μπορούσαν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, σύμφωνα με μελέτη! Έρευνα του Πανεπιστημίου Durham διαπίστωσε ότι οι προειδοποιήσεις για περιβαλλοντικές επιπτώσεις ή επιπτώσεις στην υγεία μείωσαν την επιλογή γευμάτων που περιέχουν κρέας κατά 7-10%».

Όπως αναφέρουν στην Βρετανία:

«Υπάρχει μια μελέτη η οποία έχει ανακαλύψει ότι ”Αν στο κρέας βάλετε μια προειδοποίηση όπως στα τσιγάρα,” επομένως μια εικόνα συκωτιού σε αποσύνθεση ή του πνεύμονα που έχει υποστεί διάτρηση ή ό,τι τύχει να ‘ναι αυτό, ”όπως γίνεται με τα τσιγάρα, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να μειωθεί η ποσότητα κρέατος που καταναλώνεται και να σώσουμε το περιβάλλον.

Γνωρίζουμε ότι τέτοιες ετικέτες πάνω στα τσιγάρα πραγματικά αποτρέπουν τους ανθρώπους απ’ το να καπνίσουν καθώς έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με όλη την ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα στην υγεία τους.

Έτσι, φαντάζει λογικό να προσθέσουμε παρόμοιες ετικέτες στο κρέας επειδή οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν αυτήν την πληροφόρηση και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν πολύ ενημερωμένες επιλογές αν αγοράζουν κάτι που ενδεχομένως προκαλεί κινδύνους στην υγεία τους».

Φυσικά ο πόλεμος κατά του κρέατος θα προωθήσει άμεσα και τον αντικαταστάτη του που θα είναι το συνθετικό κρέας.

Μία ζοφερή πραγματικότητα δημιουργείται για τους πολίτες των δυτικών κοινωνιών καθώς ήδη από τώρα κυριολεκτικά δεν θα γνωρίζουν τι είναι αυτό που τρώνε.

Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA) πέρσι τέτοια εποχή, έδωσε για πρώτη φοράτην έγκρισή της για την κυκλοφορία στην αγορά ενός προϊόντος κρέατος πουλερικών, που έχει αναπτυχθεί με εργαστηριακές μεθόδους και προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Μ

Πρόκειται για κρέας κοτόπουλου που έχει καλλιεργηθεί εργαστηριακά, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά ζώα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας