Βαρουφάκης ξανά στην αγκαλιά ΣΥΡΙΖΑ-Θα στηρίξουμε συγκυβέρνηση με προεκλογικό κοινό πρόγραμμα

872
αρουφάκης ξανά στην αγκαλιά ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γ. Βαρουφάκης, προκειμένου να ξανατρυπώσει σε κυβέρνηση, θέλει να ξεχνάει ότι προεκλογικό πρόγραμμα είχε και ο ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, με τις πολλαπλές «κωλοτούμπες» του Τσίπρα αλλά και του ιδίου, έγινε κουρελόχαρτο. Ο Γ. Βαρουφάκης αδίδακτος και διψασμένος για καρέκλες επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος.

Χωρίς προεκλογική συζήτηση και συμφωνία δεν συμμετέχει σε συγκυβέρνηση ξεκαθαρίζει από τη 86η ΔΕΘ, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου, «δεν υπάρχει για το ΜέΡΑ25 προοδευτική κυβέρνηση χωρίς προοδευτικό κυβερνητικό πρόγραμμα η εκπόνηση του οποίου μόνο προεκλογικά μπορεί να γίνει».

Υπογράμμισε μάλιστα, πως δεν θέλει να ξανακούσει για προοδευτική κυβέρνηση από όσους αρνούνται να συζητήσουν πριν τις εκλογές για το τι σημαίνει στην πράξη «προοδευτική διακυβέρνηση».

Πρόσθεσε δε, πως το ΜέΡΑ25 θα καταψηφίσει κάθε συγκυβέρνηση χωρίς συνεκτικό προεκλογικό πρόγραμμα. «Θα τους καταψηφίσουμε με τη συνείδηση ήσυχη καθώς το ΜέΡΑ25 δεν ασπάζεται το δόγμα της κυβερνησιμότητας. Λέμε ευθαρσώς: Καλύτερα να μην σχηματιστεί κυβέρνηση παρά να σχηματιστεί μία κυβέρνηση που, έτσι-χωρίς-πρόγραμμα, θα κυβερνά ως λάιτ έκδοση της “Μητσοτάκης ΑΕ”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας