Β.Κορέα-Κ.Γ.Ουν-“Διαθέτει στη Ρωσία 100.000 μαχητές με αντάλλαγμα ενέργεια-τρόφιμα”

886

Προσφέρει ακόμα και 50.000 εργάτες και εξειδικευμένο προσωπικού για την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων από τους Ουκρανούς ρωσόφωνων πόλεων!

O Kιμ Γιονγκ Ουν προσφέρει εκατό χιλιάδες άνδρες για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων στην Ουκρανία με αντάλλαγμα να του δώσει η Μόσχα ενέργεια, σιτάρι και άλλα τρόφιμα!

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δελεαστική προσφορά καθώς οι Ρώσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω δυνάμεις από τις αρχικές 200.000 που ξεκίνησαν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, ενώ αυτή την στιγμή η δύναμη έχει μειωθεί στους 100.000 προσωπικό στους οποίους προστίθενται και περί τις 40.000 μαχητές από τις ρωσόφωνες δημοκρατίες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με την βρετανική Express ο Κιμ προσφέρει και εργατικά χέρια για την αποκατάσταση των ρωσόφωνων πόλεων.

Συγκεκριμένα προσφέρει περί τους 50.000 εργάτες και εξειδικευμένο προσωπικό για την ανοικοδόμηση νέων σύγχρονων πόλεων, στην θέση αυτών που κατέστρεψαν οι Ουκρανοί, όπως η Μαριούπολη ή άλλων που δέχονται καθημερινά «τυφλά» πλήγματα κατά πολιτικών στόχων, όπως το Ντονιέτσκ.

H Bόρεια Κορέα, μια χώρα με το σκληρότερο, ίσως, στο κόσμο καθεστώς διακυβέρνησης, είναι επίσης και μια ισχυρή πυρηνική δύναμη και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές δυνάμεις στην Ασία.

Με ένοπλες δυνάμεις 1.000.000 προσωπικό (περισσότερους από την Ρωσία) σε σύνολο πληθυσμού 26 εκατ. ψυχών, αντιμετωπίζει συχνά επισιτιστικές κρίσεις λόγω του δυτικού εμπάργκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας