Τυχοδιωκτισμός!-Αποστολή Γαλλίας-Τουρκίας-Ελλάδας «εκκένωσης αμάχων» από Μαριούπολη χωρίς ανοχή-συναίνεση Ρωσίας;

787
Αποστολή Γαλλίας-Τουρκία-Ελλάδας

Θα εκστρατεύσουμε στην Μαριούπολη – «Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Ε.Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν προανήγγειλε κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας – Γαλλίας για «εκκένωση αμάχων για όλους όσοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη» αλλά πρακτικά πρόκειται για επιχειρήσεις κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από την στιγμή που δεν υπάρχει η συναίνεση της Ρωσίας.

O Πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε πως το σχέδιό του για την οργάνωση της εκκένωσης της Μαριούπολης συζητήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης και έγινε σε συνεργασία με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Μακρόν, προσθέτοντας ότι αναζητά «περισσότερα μέρη για να συμμετάσχουν σε αυτή την επιχείρηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί «τις επόμενες ημέρες». Μέχρι στιγμής, όπως είπε, σε αυτή θα συμμετάσχουν η Ελλάδα και η Τουρκία.

Δηλαδή, Έλληνες και Τούρκοι θα πολεμήσουν από κοινού τους Ρώσους  με γαλλικό συντονισμό! Θα εισέλθουν στην κλειστή Αζοφική Θάλασα χωρίς την έγκριση της Ρωσίας, υπό τα ρωσικά πυρά και θα φτιάξουν διάδρομο για απομάκρυνση αμάχων!

Ολα αυτά φυσικά, αν γίνουν χωρίς να έχει συμφωνήσει η Μόσχα, θα οδηγήσουν σε μακελειό που προφανώς θα εμπλέξουν και άλλες χώρες και εν τέλει σε μία ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.

Ακόμη ο Μακρόν δήλωσε ότι ελπίζει να έχει επιπλέον συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα «στις επόμενες ώρες» σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και οποιαδήποτε σχέδια να βοηθηθούν οι άνθρωποι να φύγουν από την Μαριούπολη.

Σίγουρα η πρότασή του έχει σχέση με τις γαλλικές εκλογές τον άλλο μήνα: Θέλει να εμφανιστεί τροπαιούχος και νικητής στην γαλλική κάλπη…

Ελληνικές κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία αποστολής ελληνικών αεροναυτικών και χερσαίων δυνάμεων κλείστηκε κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας