Τρoμοκρατία! Νατοϊκή άσκηση πολέμου σε γαλλική πόλη: Πολεμούσαν ρωσικές δυνάμεις!

1017

Το σενάριο της άσκησης

Στη γαλλική πόλη Cahors, πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι μια πολύ περίεργη και μεγάλης κλίμακας άσκηση για την καταστολή των φιλορωσικών πολιτοφυλακών.

Το βίντεο δείχνει στρατιωτικούς να αναπτύσσονται στα στενά της πόλης (urban war), ενώ απλοί πολίτες και αυτοκίνητα κινούνται…ήρεμα στους δρόμους. Πρόκειται για ένα σενάριο που ανέπτυξε το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με αυτό, ορισμένες φιλορωσικές πολιτοφυλακές επαναστάτησαν στη χώρα Χ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, και προκάλεσαν αποσταθεροποίηση. Η Συμμαχία ανταποδίδει με επιχείρηση κάθαρσης στο έδαφος της χώρας Χ.

Έως και 20 χιλιάδες άτομα λαμβάνουν μέρος στις μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις Orion 23. Ο κύριος στόχος είναι η εξάσκηση σε ένοπλες συγκρούσεις υψηλής έντασης.

Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Sebastian Lecorneau δήλωσε ότι η προσομοίωση μεγάλων μαχών θα επηρεάσει τόσο την παραδοσιακή γη, τη θάλασσα και τον αέρα, όσο και νέες περιοχές – κυβερνοχώρο, διάστημα και το περιβάλλον πληροφοριών.

Οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τις Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις να εργαστούν ως μέρος μιας πολυεθνικής κοινής δύναμης σε μια επιχείρηση πολλαπλών τομέων.

Δείτε βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας