Τρισάθλιος Μακρόν!-Ανακοινώνει στην επέτειο της Νορμανδίας«Συνασπισμό Προθύμων» κατά της Ρωσίας

731
Οι νεομιλιταριστές υστερικοί αντιρώσοι δεν ντράπηκαν  να αποκλείσουν τη Ρωσία από την επέτειο της Νορμανδίας , την μεγάλη και ηρωική αυτή δύναμη που κυρίως έσωσε την Ευρώπη και τον κόσμο απο τον Γερμανικό ναζισμό ! 
Π.Λ.
Ηαπειλή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου εγείρεται καθώς οι ΗΠΑ χορηγούν στην Ουκρανία άδεια να εκτοξεύσει τους πυραύλους της σε ρωσικό έδαφος, αναφέρουν Βρετανοί ειδικοί.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι και η Γερμανία έδωσε εντολή για χρήση γερμανικού εξοπλισμού σε ρωσικό έδαφος.

Ήμαστε κοντά σε παγκόσμιο πόλεμο της δύσης ( ΝΑΤΟ-ΕΕ) κατά της Ρωσίας πιο πολύ από ποτέ, όπως όλα δείχνουν.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση ενός «Συνασπισμού των Πρόθυμων» κατά τη διάρκεια ομιλίας που θα δοθεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών μνήμης για την D-Day στη Γαλλία στις 6 Ιουνίου 2024.

 

 

Σε αυτόν τον Συνασπισμό θα περιλαμβάνονται η Λιθουανία, η Βρετανία και πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη στρατιωτικών εκπαιδευτών στην Ουκρανία.

 

 

Εκπαιδευτές από αυτές τις χώρες, όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσουν να φτάνουν στην Ουκρανία λίγο μετά ή ακόμα και πριν από την Ομιλία Μακρόν, και αυτό Γάλλους στρατιωτικούς συμβούλους, ανεβάζοντας την ένταση με την Μόσχα στα ύψη.

Η απειλή ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι ίσως πιο κοντά από ποτέ  

Η απειλή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου εγείρεται καθώς οι ΗΠΑ χορηγούν στην Ουκρανία άδεια να εκτοξεύσει αμερικανικούς  πυραύλους σε ρωσικό έδαφος, αναφέρει βρετανική εφημερίδα.

Το Κρεμλίνο προειδοποιεί για «κλιμάκωση της έντασης», ενώ οι Ρώσοι κατηγορούν την Δύση ότι «εισέρχεται σε νέο γύρο κλιμάκωσης των εντάσεων», αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ήρε τους περιορισμούς στην Ουκρανία, για  χρήση  αμερικανικών όπλων για άμεσες επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

 

 

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι ΗΠΑ έχουν άρει τους περιορισμούς, αφού αξιωματούχοι από τον Λευκό Οίκο, τον αμερικανικό στρατό και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σπατάλησαν εβδομάδες συζητώντας για τη χρήση των όπλων από την Ουκρανία κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ουκρανία θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τους  αμερικανικούς πυραύλους, μόνο για να υπερασπιστεί τη βορειοανατολική περιοχή του Χαρκόβου, στην οποία επί του παρόντος έχουμε μια σφοδρή σύγκρουση για τον έλεγχο της περιοχής.

 

 

Οι Ρώσοι αξιωματούχοι είναι οργισμένοι για την απόφαση των ΗΠΑ

Η Ρωσία ήταν έξαλλη με την είδηση ​​της απόφασης των ΗΠΑ, και για αυτό εξαπέλυσε σφοδρά χτυπήματα στην πόλη του Χαρκόβου, την δεύτερη μεγαλύτερη στην Ουκρανία, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 23, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.

 

 

Οι ΗΠΑ, μαζί με την υπόλοιπη Δύση, αντιστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό στις εκκλήσεις της Ουκρανίας να λάβει άδεια να χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους σε ρωσικούς στόχους, ανησυχώντας ότι αυτό θα έφερνε το ΝΑΤΟ πολύ κοντά στη σύγκρουση.

Ωστόσο, πριν από τη συνάντηση του ΝΑΤΟ στην Πράγα την Πέμπτη, ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε επανειλημμένα ότι ήταν καιρός τα μέλη να επανεξετάσουν τα όρια στα χτυπήματα εντός της Ρωσίας.

Όλο αυτό προδικάζει άσχημες εξελίξεις το επόμενο διάστημα, και ίσως δούμε ισχυρή αεροπορική επιδρομή στην Ουκρανία, ή ακόμη πιο πιθανό, την αναμενόμενη μαζική ρωσική χερσαία επίθεση σε όλο το μέτωπο.

Το σίγουρο είναι από εδώ και στο εξής ότι πολλές χώρες της Ευρώπης θα εμπλακούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον πόλεμο της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας