To tvxs.gr και η στοχοποίηση Λαφαζάνη

3791
tvxs

Αν υπάρχουν ιστοσελίδες για τις οποίες η ΛΑ.Ε είναι κάτι, σχεδόν, ανύπαρκτο σε αυτήν τη χώρα, ενώ δεν θέλουν ούτε «ζωγραφιστό» να δουν τον επικεφαλής της, Παν. Λαφαζάνη, τότε σε αυτές περίοπτη θέση κατέχει το tvxs.gr.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση και τα κατεστημένα κέντρα σε αυτήν τη χώρα, η ΛΑ.Ε και ο επικεφαλής της έχουν να επιδείξουν ισχυρή και δυναμική πολιτική παρουσία, εναλλακτικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα, σημαντικές πολιτικές πρωτοβουλίες και κυρίως δυναμική και άκρως ενοχλητική για τους κυρίαρχους δράση σε κινήματα και κοινωνικά μέτωπα, παρουσία η οποία σχεδόν ποτέ δεν έχει συγκινήσει το tvxs.gr ώστε να παραχωρήσει λίγες γραμμές για την φιλοξενία της. Αντίθετα, ό,τι έχει γραφτεί για την ΛΑ.Ε και τον Λαφαζάνη στο tvxs.gr υπήρξε μάλλον εμπαθές, σχεδόν επιθετικό και στρεβλωτικό της πραγματικότητας και των απόψεών τους.

Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να φτάνει ανυπόγραφο ρεπορτάζ του tvxs.gr να αναφέρει με μεγάλη ευκολία και κακεντρέχεια άλλα ανώνυμα δημοσιεύματα, τα οποία χρεώνουν στον Παν. Λαφαζάνη «επικίνδυνο εναγκαλισμό με την ακροδεξιά» (!) και φλερτ με «υπερπατριωτικές και εθνικιστικές απόψεις » (!), η διαβολή ξεπερνάει κάθε όριο αθλιότητας και ρυπαρής κίτρινης συκοφαντίας.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, αυτά τα όρια αθλιότητας ξεπερνιούνται όταν το TVXS γνωρίζει άριστα ότι ο Παν. Λαφαζάνης έχει δηλώσει ο ίδιος δημόσια και αυτοκριτικά πράγμα σπάνιο σε μια σάπια πολιτική ζωή, ότι ήταν λάθος του που πήγε σε αυτό το κανάλι χωρίς να φροντίσει εκ των προτέρων να πληροφορηθεί την πολιτική του ταυτότητα, την οποία αν γνώριζε ασφαλώς και δεν θα πήγαινε. Η κατασυκοφάντηση, όμως, κυριαρχεί της αλήθειας σε πολιτικούς και επικοινωνιακούς χώρους για τους οποίους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα έχει καταστεί επάγγελμα.

Φυσικά, ο Παν. Λαφαζάνης έχει την δική του διαδρομή, την δική του ιστορία, τους δικούς του αγώνες και την δική του προσήλωση σε αυτά που θεωρεί αρχές και αξίες, ώστε να μην χρήζει καμιάς υποστήριξης και από κανέναν.

Το γεγονός ότι ο Παν. Λαφαζάνης είναι ο μόνος στον πολιτικό στίβο που υφίσταται καθαρά πολιτικές διώξεις, έχει φορτωθεί, πρωτοφανώς για την μεταπολιτευτική περίοδο, με τέσσερις δικογραφίες από την κυβέρνηση- την οποία μετά πάθους στηρίζει το «δικαιωματικό» tvxs.gr- και το αμαρτωλό κατασκεύασμά της, το εμφυλιακού τύπου «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος». Το γεγονός, επίσης, ότι ο Παν. Λαφαζάνης βρίσκεται στην κρατική πλανητική λίστα διώξεων της χούντας της νεοφασιστικής Ουκρανίας μέσω της CIA και της «Κυπατζίδικης» ουκρανικής ιστοσελίδας «Myrotvorets», έρχονται να δείξουν πού προστίθενται και τι ενισχύουν οι λυσσώδεις και πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας επιθέσεις στο πρόσωπο του Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και της ίδιας της ΛΑ.Ε.

Αποτελεί μέγιστη υποκρισία κάποιων που εμφανίζονται ως υπερασπιστές δικαιωμάτων, να εξαπολύουν τόσο χονδροειδείς συκοφαντίες κατά Λαφαζάνη και ενώ διυλίζουν τον κώνωπα, καταπίνουν τόσο χοντροκομμένα, κυνικά και αδίστακτα την κάμηλο.

Δεν πλήττετε τον Λαφαζάνη, κύριοι του tvxs.gr και οι όμοιοί σας. Πλήττετε τους εαυτούς σας. Πλήττετε και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας σας. Φανερώνετε πιο καθαρά τον προσανατολισμό σας.

Ο Παν. Λαφαζάνης θα συνεχίσει πάντα να είναι φλογερός πατριώτης, πραγματικός διεθνιστής και πραγματικός αγωνιστής για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, ενάντια σε όσους τόσο ξεδιάντροπα τα ξεπουλάνε!

Κ.Τ

1 σχόλιο

  1. Η γυναίκα του Καίσαρα (και του Οθέλου, επίσης) δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, συν/φοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας