Το τελευταίο καταφύγιο της ηττημένης δύσης

1063

Το μεγάλο ζήτημα της περιόδου που διανύουμε  ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο COVID.

Αυτό ήταν ένας σχεδιασμός βιοπολέμου, που είχε στόχο όλο τον πλανήτη, στο πλαίσιο μιας δυσμορφικής καπιταλιστικής ανακατάταξης που δεν είχε λογική και από την αρχή ήταν απόλυτα καταδικασμένος

Ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε ότι οι δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, εντείνουν επί του παρόντος την ανάπτυξη των πιο πρόσφατων οπλικών συστημάτων και σύντομα θα επιταχύνουν την έρευνα στον τομέα των βιολογικών και, ειδικότερα, των γενετικών όπλων.

Ο Ναρίσκιν τόνισε ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι μάρτυρας μιας μετάβασης από τον φιλελεύθερο-παγκοσμιοποιητικό αμερικανικό εγωκεντρισμό στην πολυπολικότητα.

Ωστόσο η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της δεν είναι έτοιμοι να παραδεχτούν την ήττα, γι’ αυτό και οικοδομούν εξελίξεις στον τομέα των όπλων.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο αντιστράτηγος Igor Kirillov, επικεφαλής των στρατευμάτων RKhBZ, δήλωσε ότι υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου στην Ουκρανία, πραγματοποιήθηκαν ή εξακολουθούν να πραγματοποιούνται δοκιμές μολυσματικών παραγόντων σε στρατιωτικό προσωπικό και ψυχικά ασθενείς.

Το μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είναι η ανεπίστρεπτη κρίση της χρηματοπιστωτικής έκφανσης του καπιταλισμού, που έσπασε τις ταξικές  κοινωνικές και οικονομικές  ισορροπίες στον άλλοτε Δυτικό κόσμο, δημιουργώντας μια οικονομική «φούσκα» εκατοντάδων τρις δολαρίων που είναι έτοιμη, στο σκάσιμό της, να πάρει μαζί της όλο τον πλανήτη με αλυσιδωτές κοινωνικοοικονομικές καταστροφές ανεπίστρεπτες για πολλές δεκαετίες

Οι ηγέτιδες δυνάμεις αυτού του καπιταλιστικού κύκλου και κυρίως ο Σινορωσικός άξονας είχαν πάρει τα μέτρα τους, που ερμηνεύτηκαν λάθος, κατά την γνώμη μου, από πολλούς στον άλλοτε Δυτικό κόσμο

Η ρωσική πλευρά προτείνει τη λήψη μέτρων για την άνευ όρων συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της Σύμβασης για την απαγόρευση της ανάπτυξης, παραγωγής και αποθήκευσης βιολογικών και τοξικών όπλων και για την καταστροφή τους. (RT. 19.12.2022)

Το μοναδικό πεδίο που απέμεινε στους δυστοπιστές, για την αντιμετώπιση και την επιβράδυνση της κατάρρευσης του δυστοπικού τους κόσμου είναι ο βιοπόλεμος!

Γι αυτούς, πλην του πυρηνικού πολέμου, ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΧΑΘΕΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας