Αντί Ελλάδας ως ενεργειακό κόμβο Ευρώπης που συμφώνησαν Λαφαζάνης-Νόβακ, προωθείται τώρα η Τουρκία

1464

Πρόταση Πούτιν σε Ερντογάν για ανάδειξη της Τουρκίας σε ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης – Δεκτή από τον Ερντογάν που υπέδειξε την Ανατολική Θράκη ως εστιακό σημείο του κόμβου.

Η ματαίωση του μεγάλου Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού που υπέγραψαν στις 29/6/2015 Π. Λαφαζάνης και Αλ. Νοβακ, ο οποίος θα περνούσε από την ελληνική Θράκη και τη Μακεδονία και θα μετέφερε ρωσικό φυσικό αέριο 50δις. κυβικά μέτρα ετησίως, θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μεγάλο ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης, ο οποίος υπό τις σημερινές εξελίξεις θα έχει μονοπωλιακό χαρακτήρα για τα ευρωπαϊκά ενεργειακά δεδομένα.

Δυστυχώς αυτό το τεράστιο στρατηγικό έργο έσπευσε να πετάξει στα σκουπίδια η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα, μαζί με τα συνεταιράκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κλπ κλπ και με την σιγή ισχύος όλου του πολιτικού φάσματος.

Τώρα με την πρόταση Πούτιν και με την αμέριστη συμφωνία Ερντογάν ενεργειακό κέντρο για την Ευρώπη αναδεικνύεται η Τουρκία με την έδρα του τελευταίου στην Ανατ. Θράκη.

Μια ιστορική ευκαιρία χάθηκε από την Ελλάδα εξαιτίας της προδοτικής, υποτελούς και αντιρώσικης στρατηγικής ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Να τους χαιρόμαστε! Με αυτούς η Ελλάδα βουλιάζει χωρίς μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας