Θράσος Τουρκίας, λόγω “ελληνικής αφασίας”-Διαδήλωση στο Λονδίνο για ελληνική εισβολή Κύπρο!

824

Καθώς η μαύρη επέτειος της παράνομης τουρκικής εισβολής εισβολής στην Κύπρο πλησιάζει, οι Τούρκοι ζητάνε και τα ρέστα σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας με κινητοποίηση μπροστά στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, με θέμα την “Ελληνική Εισβολή στην Κύπρο”.

“Είναι καιρός να τερματιστεί η συνεχής προπαγάνδα γύρω από το Κυπριακό και τη νόμιμη παρέμβαση της Τουρκίας το 1974. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί με τα πανό και τις αφίσες σας”, αναφέρεται στο λογαριασμό Young Turk Cypriots στο Twitter.

Ναύαρχος Φενέκος για τους τουρκικούς χάρτες: Απορώ τι κάνουν οι σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας και οι επιτροπές

“Ελάτε μαζί μας έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο στις 15 Ιουλίου, καθώς πραγματοποιούμε διαδήλωση για την 48η επέτειο της Ελληνικής Εισβολής στην Κύπρο.

Στις 15 Ιουλίου 1974 η στρατιωτική χούντα που διοικούσε την Ελλάδα ξεκίνησε ένα πραξικόπημα για να ανατρέψει τον Πρόεδρο Μακάριο και την ελληνοκυπριακή διοίκησή του. Η κυπριακή Εθνική Φρουρά, ενισχυμένη από 20.000 στρατιώτες από την Ελλάδα και σε συνεργασία με την τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ-Β, εκδίωξε βίαια τον Μακάριο και εγκαθίδρυσε προσωρινά την “Ελληνική Δημοκρατία της Κύπρου”.

Στις 19 Ιουλίου, αφού έφυγε από το νησί ο Μακάριος δήλωσε ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ότι “η Κύπρος δέχθηκε εισβολή από την Ελλάδα”. Οι ζωές ολόκληρου του τουρκοκυπριακού πληθυσμού, καθώς και δεκάδων χιλιάδων ελληνοκύπριων αιχμαλώτων βρίσκονταν σε κίνδυνο. Αυτή η ελληνική εισβολή πυροδότησε την απαραίτητη και νόμιμη παρέμβαση της Τουρκίας στις 20 Ιουλίου 1974.

Σήμερα, η ελληνική και η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση συνεχίζουν να αγνοούν την ανάμειξή τους στο διχασμό του νησιού και του status quo. Πραγματοποιώντας αυτή τη διαδήλωση, ελπίζουμε να τραβήξουμε περισσότερη προσοχή στα εγκλήματα της ελληνικής κυβέρνησης και των τρομοκρατών της ΕΟΚΑ στη σύγκρουση του 1974″.

Οι Αττίλες παραγράφουν την πραγματικότητα και παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τους βολεύει, σε μια ακόμα προσπάθεια να βλάψουν την εικόνα της Ελλάδος και της Κύπρου στη διεθνή κοινότητα, αναδυόμενοι οι ίδιοι ως “σωτήρες” και ειρωνικά… ειρηνιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας