Θα ήθελα, να σας ρωτήσω κ. Τσίπρα…

1707

Η ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο των εγκλημάτων της… E!  Υπάρχει και φιλότιμο…

Ο τελευταίος, που δικαιούται να μιλά για την ανάρμοστη και κατακριτέα συμπεριφορά των “κορακιών” απέναντι σε πολίτες, είστε εσείς Κ. Τσίπρα!!!

Τέτοιο θράσος… Τέτοια φαυλότητα…Μόνο οι πιστοί της Κουμουνδούρου μπορούσαν να επιδείξουν…!  Χωρίς αιδώ,  αντιπροσωπεία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, προσήλθε στου Ζωγράφου για να εκφράσει, τάχα, την αλληλεγγύη της στην δημοσιογράφο κ. Ιωάννα Κολοβού. Ναι! Γνωρίζω και όλοι γνωρίζουμε ότι, έρχονται εκλογές… Ναι! Γνωρίζω και όλοι γνωρίζουμε ότι, η ψηφοθηρική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια… Αλλά, ΕΛΕΟΣ!!! Υπάρχει και φιλότιμο…

Θα ήθελα, να σας ρωτήσω κ. Τσίπρα: Πότε θυμηθήκατε την προστασία των πολιτών από τη βιαιότητα των ΜΑΤ και των Δυνάμεων Καταστολής; Τώρα που βρεθήκατε στην αντιπολίτευση; Γιατί ως κυβέρνηση, στενάζαμε και ξυλοκοπούμεθα μετά μανίας από τις δικές σας Δυνάμεις Καταστολής, όλοι εμείς που κάθε Τετάρτη, στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα Συμβολαιογραφεία, αντιστεκόμαστε στους πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών!!!

Γιατί ως κυβέρνηση, έστελνες Αλέξη τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα “Προστασίας του Κράτους”, να μας χτυπούν αδίστακτα, χωρίς έλεος, όλους εμάς, που είχαμε – κατά την αντίληψή σου – το θράσος να διαμαρτυρόμαστε, για την αρπαγή των φτωχών νοικοκυριών από τους εκπροσώπους… του Δημοκρατικού σου Πολιτεύματος… Έστελνες εκπροσώπους σου…να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους σου που μάχονταν για να σώσουν πρώτες κατοικίες!!! Ο δε εκλεκτός σου, κος Τόσκας άφαντος… Δεν τολμούσε ούτε μία δήλωση συμπάθειας ή συγγνώμης!!!

Γιατί εσύ, επίσης, Αλέξη, μαζί με τον Σταύρο Κοντονή, που τώρα τον έχεις διαγράψει, μετέφερες τους πλειστηριασμούς από τα Ειρηνοδικεία, για να τους στεγανοποιήσεις από τους αγώνες και από την κοινή θέα, στα σκοτεινά απροσπέλαστα δωμάτια των Συμβολαιογραφείων, για να διεξάγονται αδιαφανώς με ηλεκτρονικό τρόπο!!! Εσύ, προσωπικά ό ίδιος, υπέγραψες τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!!!

Γιατί εσύ, ακόμα, μαζί με τον Σταύρο Κοντονή, μετέτρεψες σε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, το οποίο έκτοτε υφίσταται αυτεπάγγελτη δίωξη και ένα χρόνο φυλάκιση!!!

Γιατί, εσύ Αλέξη,  έστελνες διμοιρίες ΜΑΤ να εμποδίζουν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου!

Γιατί, με εντολή δική σου Αλέξη και του κολλητού σου του κ. Τόσκα, οι εκπρόσωποι… των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, έριχναν τόσα πολλά χημικά στα μέλη των κινημάτων που αντιδρούσαν στην πραγματοποίηση των πλειστηριασμών, ώστε δεκάδες αλληλέγγυοι μεταφέρονταν στα νοσοκομεία, μέσα σ’ αυτούς και η υπογράφουσα!

Γιατί, με εντολή δική σου Αλέξη, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μπήκε στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου και μάλιστα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον  αντιμετώπισε με τον πιο απίστευτο αυταρχισμό, με διώξεις, με αθρόες συλλήψεις και δίκες, φορτώνοντάς του τον μισό Ποινικό Κώδικα!!!

Τελικά, η μνήμη σου Αλέξη, είναι πολύ επιλεκτική… Σταμάτα, αν έχεις λίγη τσίπα, λοιπόν, να μιλάς περί δημοκρατικής συμπεριφοράς… Γίνεσαι αστείος… Κι ευτυχώς, σ’ αυτόν τον τόπο, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν έχουν  επιλεκτική μνήμη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας