Τα εξευτελισμένα “συνεταιράκια” της ΕΕ στο τραίνο για το Κίεβο

678

Τα τρία ευρωπαϊκά “συνεταιράκια”, ο Μακρόν, ο Ντράγκι και ο Σολτς, ως θλιβερές συντετριμμένες χήρες μίσθωσαν ένα τραίνο και κατευθύνθηκαν ηττημένοι, ταπεινωμένοι και σε οικονομική καταστροφή, ως ικέτες στο Κίεβο και έπεσαν στα πόδια του Ζελένσκι, φερέφωνου των ΗΠΑ, προκειμένου ο τελευταίος να δεήσει να κάνει εδαφικές υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει χαραμάδα ελπίδας για ειρήνη στην Ουκρανία, πριν η Ευρωπαϊκή Ένωση, κτυπήσει την πένθιμη καμπάνα της κατάρρευσης και της διάλυσης.

Η γελοιότητα είναι ότι τα ευρωπαϊκά ξεπεσμένα συνεταιράκια κάνουν ότι δεν βλέπουν πως την ίδια μέρα που βρίσκονται στο Κίεβο, ο γερο Μπάιντεν προσέφερε απλόχερα δώρο στον Ζελένσκι 1 δισ. δολ., προκειμένου ο τελευταίος να συνεχίσει τον πόλεμο, λαμβάνοντας σε ανταπόδοση από τον Πρόεδρο της Ουκρανικής χούντας τις πιο θερμές ευχαριστίες του.

Τι να πουν όμως οι ευρωπαίοι κομπάρσοι προς τα αφεντικά των ΗΠΑ, όταν έχουν καταντήσει κάτι πολύ χειρότερο από ληστευμένο αμερικάνικο προτεκτοράτο; Γι’ αυτό αρκούνται να εκλιπαρούν την εγκαταστημένη στο Κίεβο μαριονέτα της Ουάσιγκτον.

Από το ολότελα κάτι είναι και αυτό!

Τα περασμένα μεγαλεία και ένδοξα ευρωπαϊκά χρόνια έχουν, άλλωστε, προ πολλού γίνει πικρή ανάμνηση! Ούτε τα θυμούνται καν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας