Συνεντεύξεις ή «καλλωπισμός» των πρωθυπουργών στην ΔΕΘ;

680

Όσο η Ελλάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο τόσο οι συνεντεύξεις Τύπου των πρωθυπουργών στην ΔΕΘ γίνονται πιο βαρετές, ανιαρές και άτονες και τόσο οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων πιο χλιαρές και μη ενοχλητικές προς την εξουσία, δίνοντας την εντύπωση  πως η συνέντευξη Τύπου δίδεται περισσότερο για να εξωραϊστεί η εικόνα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, παρά για να αποκαλυφθούν οι καταστροφικές ανεπάρκιες των κυβερνητικών πεπραγμένων και παραλείψεων.

Δυστυχώς η φετινή εικόνα της συνέντευξης Τύπου του Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, παρ’ότι η χώρα σχεδόν ρήμαξε την προηγούμενη περίοδο από καταστροφές άνευ προηγουμένου (Τέμπη, φωτιές, πλημύρες, εισβολείς χούλιγκαν, μεταναστευτικά ρεύματα κλπ κπλ), ξεπέρασε, μάλλον, κάθε προηγούμενο σε «ηπιότητα» ερωτήσεων απέναντι στον πρωθυπουργό, ενώ ήταν πασιφανές ότι οι δημοσιογράφοι, σχεδόν “φοβισμένοι”, μάλλον ήθελαν να αποφύγουν πάση θυσία να ενοχλήσουν σοβαρά και να στριμώξουν την εξουσία!

Η συνέντευξη στην ΔΕΘ είναι η μόνη που ο πρωθυπουργός «υποχρεώνεται» να δώσει ενώπιον όλου σχεδόν του δημοσιογραφικού κόσμου, ο οποίος δημοσιογραφικός κόσμος και τα ίδια τα μμε δίνουν σε αυτές τις συνεντεύξεις, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά από τηλεοράσεως, εξετάσεις προσφοράς υπηρεσίας στο λαό.

Αν όμως το θέαμα που παρουσιάζουν οι συνεντεύξεις αυτές είναι τόσο θλιβερό μέχρι που να δίνει την εντύπωση μιας κυβερνητικής και πρωθυπουργικής φιέστας, τότε καλύτερα οι συνεντεύξεις της ΔΕΘ να καταργηθούν, γιατί ο τόπος δεν αντέχει άλλο «εμπαιγμό» και άλλη μια πλύση εγκεφάλου από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Υ.Γ  Σε άλλο σημείο της, η iskra υπογραμμίζει με αδιάσειστα στοιχεία από την Realnews ότι από το 1987 είχαν μελετηθεί και σχεδιαστεί τρία φράγματα, που αν είχαν κατασκευασθεί, θα είχαν «σώσει» τον Θεσσαλικό κάμπο, πράγμα για το οποίο επέμεναν σύσσωμοι όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας.

Αυτό σημαίνει ότι φέρουν τεράστιες κακουργηματικές ευθύνες διαχρονικά μέχρι σήμερα, όλοι οι πρωθυπουργοί και οι αρμόδιοι υπουργοί για την εγκληματική αδιαφορία τους.

Καλά, δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος στην ΔΕΘ να αποκαλύψει ότι οι τέως και νυν κυβερνήσεις είναι κατά συρροήν «καταστροφείς» και «εγκληματίες» και οι ηγεσίες τους θα έπρεπε να κάτσουν στο εδώλιο ειδικού δικαστηρίου με τις κατηγορίες σωρείας εγκληματικών και θανατηφόρων πράξεων!

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας