Συνάντηση στο Σύνταγμα με δυναμικές κινητοποιήσεις Μελισσοκόμοι-Φοιτητές-Γιατροί-Νοσοκομειακοί!!!

650

Οι Μελισσοκόμοι κατάφεραν αυτό που έπρεπε να προσπαθήσουν οι αγρότες: Να ενώσουν στη μάχη ευρύτερα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας!

Κ.Μ

Την αρχή έκαναν οι μελισσοκόμοι που πραγματοποίησαν δυναμική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και αναμένεται να μείνουν στο σημείο μέχρι το βράδυ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Ακολούθησε η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ με τους υγειονομικούς να διαμαρτύρονται για την κατάσταση στη δημόσια Υγεία, ενώ οι κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν με ακόμη μια μεγάλη φοιτητική διαμαρτυρία.

 

Μάλιστα στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή, οι φοιτητές «ενώθηκαν» με τους μελισσοκόμους, οι οποίοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα το κίνημα.

ΕΦ.ΣΥΝ./Κωνσταντίνος Βρεττός
ΕΦ.ΣΥΝ./Κωνσταντίνος Βρεττός

Η κυβέρνηση απέναντι στο κύμα διαμαρτυρίας έχει σηκώσει τείχος αυταρχισμού και αλαζονείας, καθώς σήμερα ετοιμάζεται να καταθέσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Βουλή.

Παράλληλα, κωφεύει απέναντι στις προειδοποιήσεις και καταγγελίες γιατρών και υγειονομικών, προετοιμάζοντας το έδαφος για ισοπέδωση της δημόσιας δωρεάν Υγείας με την προώθηση του μέτρου των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας