Στο δικαστήριο ο Ν.Τραμπ: «Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή»–Δήλωσε αθώος

670

Στις 28 Αυγούστου η πρώτη ακρόαση

Στο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον έφτασε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος στις προεδρικές εκλογές του 2020 σήμερα δήλωσε αθώος με την πρώτη ακρόαση να προγραμματίζεται στις 28 Αυγούστου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον με το ιδιωτικό του τζετ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, ενώ έξω από το δικαστήριο τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με το BBC, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο Truth Social, βάλλοντας κατά του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειάς του και αποκαλώντας το δικαστήριο της Ουάσινγκτον, στο οποίο κατευθύνεται, «άδικο χώρο» με «άδικο δικαστή». «Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή» έγραψε.

Ο Τραμπ έχει επιλέξει ένα μπλε κοστούμι με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα. Μπήκε από μια πόρτα που του επέτρεπε να αποφύγει τους διαδρόμους όπου μπορούσε να τον δει ο κόσμος. Στη συνέχεια, κάθισε με τη νομική του ομάδα. Τα χέρια του ήταν σταυρωμένα ενώ ήταν σκυμμένος πάνω από το τραπέζι, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC.

Αθώος δήλωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Οι κατηγορίες εναντίον του είναι πρώτον, η συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, δεύτερον, η συνωμοσία για την παρακώλυση επίσημης διαδικασίας, τρίτον, η παρεμπόδιση και απόπειρα παρεμπόδισης επίσημης διαδικασίας και τέλος, η συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων.

Η Αμερικανίδα δικαστής Moxila Upadhyaya όρισε την πρώτη ακρόαση για την υπόθεση για τις 10 π.μ. (τοπική ώρα) στις 28 Αυγούστου.
trump8

Η στιγμή που ο Τραμπ φτάνει στο αεροδρόμιο και επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για Ουάσιγκτον

trump1
trump2
trump

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας