Σώστε τα σπίτια σας-Αθώωση Λαφαζάνη και συναγωνιστών στη νέα πολιτική δίκη(15/6)πλειστηριασμών

1024

Όλοι και όλες στη Σχολή Ευελπίδων Πέμπτη 15/6, ώρα 9 π.μ, κτήριο 7, αίθουσα 1.

Όχι σε νέα διατεταγμένη αναβολή της Δίκης – Να αθωωθούν Λαφαζάνης και συναγωνιστές του – Η αθώωση Λαφαζάνη νομιμοποιεί και δικαιώνει την αντίσταση στους πλειστηριασμούς και ανοίγει το δρόμο για να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας!

Όλοι/ες την Πέμπτη 15/6 στη Σχολή Ευελπίδων στις 9π.μ κτήριο 7, αίθουσα 1. Να μετατρέψουμε τη δίκη Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του σε συλλαλητήριο κατά των πλειστηριασμών α’ κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Σύνθημά μας “Κανένα σπίτι στα χέρια fund και τραπεζίτη”

Ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο συνεχίζεται προκλητικά μέσα σε ένα ένοχοληστρικό και βρώμικο καθεστώς τρομοκράτησης και σιωπής όλον του πολιτικού συστήματος και πρώτα απ’ όλα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ αλλά και όλων των μέσων μαζικής (από) ενημέρωσης.

Την επόμενη Πέμπτη 15/6, ώρα 9πμ και στην αίθουσα 7 των δικαστηρίων της Σχολής Ευελπίδων συνεχίζεται το άθλιο σίριαλ των πολιτικών διώξεων με νέα δίκη, μετά από σωρεία διατεταγμένων αναβολών, κατά του ΠανΛαφαζάνη, επικεφαλής του “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.Ε.Α) και συναγωνιστών του για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών και πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας.

Η νέα αυτή Δίκη έρχεται να φανερώσει πόσο μεγάλα και προκλητικά παραμύθια είναι οι υποσχέσεις ΜητσοτάκηΤσίπρα και Ανδρουλάκη αλλά και των άλλων παραφυάδων τους στη Βουλή και όσων επιθυμούν να περάσουν τώρα το κατώφλι της, με τις οποίες εξαγγέλουν την δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας θα διασφαλιστεί μόνο με τη μαζικήαγωνιστική και ενωτική μας παρουσία στη Σχολή Ευελπίδων την Πέμπτη το πρωί 15/6.

Όλοι/ες να σώσουμε τα σπίτια μας και να στηρίξουμε τη ζωή μας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας