Σοκ αγρότη όταν είδε ρήτρα αναπροσαρμογής 53.000€ για το ρεύμα!

835
Σοκ αγρότη όταν είδε

Η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να κόψει το ρεύμα όταν δεν πληρωθεί, μόνο το κοινωνικό τιμολόγιο υπόκειται σε μία έξτρα ρύθμιση», ανέφερε σχετικά η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες πολιτών που λαμβάνουν αδιανόητα υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος, τους οποίους αδυνατούν να πληρώσουν. «Ρήτρα αναπροσαρμογής, οι λογαριασμοί είναι εξοντωτικοί, και πολύς κόσμος ψάχνει πώς μπορεί να αντιδράσει και να προστατευθεί.
Η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να κόψει το ρεύμα όταν δεν πληρωθεί, μόνο το κοινωνικό τιμολόγιο υπόκειται σε μία έξτρα ρύθμιση», ανέφερε σχετικά η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας στο Mega.
«Υπάρχει λογαριασμός με 53.000 ευρώ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής σε αγρότη ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει», αποκάλυψε. Στην εκπομπή μίλησε και ο κύριος Μιχάλης για τον λογαριασμό ρεύματος της κόρης του, που είναι φοιτήτρια.
«Ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός της κόρης μου του τετραμήνου, 1.400 ευρώ μόνο η ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ συνολικά πλήρωνε παλαιότερα μέχρι 120 ευρώ», κατήγγειλε. «Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθα όταν άνοιξα τον λογαριασμό. Πλήρωνα γύρω στα μέχρι 120 ευρώ και τώρα ο λογαριασμός ήρθε 1.480 ευρώ.
Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήρθε 800 ευρώ», δήλωσε με τη σειρά της η κυρία Πανωραία.
Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα ξεκαθάρισε πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. «Πρέπει να υποβληθούν αντιρρήσεις, μετά περιμένουν δέκα μέρες να έρθει η απάντηση της εταιρείας, και μετά μπορεί να γίνει καταγγελία και έπειτα έρχεται και η δικαστική οδός. Χρειάζεται θεσμική παρέμβαση για να γλιτώσουν τη διακοπή του ρεύματος», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας