Σχιζοφρένεια! Σακοράφα βραβεύει Μπέο!-Το ΜΕΡΑ-25 τον χαρακτηρίζει ττραμπούκο και φασίστα

1475

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η βράβευση του δημάρχου του Βόλου Αχιλλέα Μπέου, από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, για την προσφορά του στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ.

«Ο Βόλος επί των ημερών της δημοτικής μας αρχής μπήκε στον χάρτη των μεγάλων γεγονότων και εκδηλώσεων και στον κλασικό αθλητισμό και το καλοκαίρι θα φιλοξενήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στον ανοιχτό Στίβο, στο Πανθεσσαλικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Μετά τις αντιδράσεις, η Σοφία Σακοράφα, με ανάρτησή της ανέφερε τα εξής:

«Η πολιτική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια, που λειτουργώ υπηρετώντας αρχές και αξίες, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, ή προσπάθεια εκμετάλλευσης, σκόπιμη ή μη. Η τρέχουσα δημόσια παρουσία μου στηρίζεται σε τρεις διαφορετικές θεσμικές ιδιότητες: Βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Οι θεσμικές μου υποχρεώσεις που απορρέουν από τις δύο τελευταίες ιδιότητες, σε τίποτα δεν αλλοιώνουν και δεν υποστέλλουν τους πολιτικούς μου αγώνες.

Η υποχρέωση για αναγνώριση της ουσιαστικής και διαχρονικής στήριξης ενός Δήμου στην προσπάθεια του ελληνικού στίβου, δεν αμβλύνει την αντίθεσή μου με τον τρόπο που μπορεί να πολιτεύεται ακόμα και κάποιος που θεσμικά βραβεύεται ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου».

Επιπλέον, το ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για ένα «επικοινωνιακό τρυκ», τονίζοντας πως η θέση του είναι ενάντια στον Αχιλλέα Μπέο, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει φασίστα και τραμπούκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η θέση του ΜέΡΑ25 για τον κ. Μπέο είναι διαχρονική, ξεκάθαρη και αταλάντευτη. Με τις φασιστικές και τραμπούκικες μεθόδους που εισήγαγε στον Βόλο και στην γύρω περιοχή, ο κ. Μπέος σηματοδοτεί τον χείριστο συνδυασμό αυταρχισμού και εκφυλισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ΜέΡΑ25 ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των αγωνιστών της Μαγνησίας που παλεύουν ενάντια στη καύση των απορριμμάτων, ενάντια στην χυδαία παράδοση του φυσικού περιβάλλοντος και του νερού από τον κ. Μπέο στις πολυεθνικές και, βέβαια, ενάντια στις διώξεις τους από τον κ. Μπέο και τις εν λόγω πολυεθνικές.

Όσον αφορά την Σοφία Σακοράφα και την φωτογραφία για την οποία η ίδια έχει τοποθετηθεί, το ΜέΡΑ25 δηλώνει πως η πολιτική διαδρομή και το πολιτικό ήθος της αγωνίστριας Σοφίας Σακοράφα δεν κρίνεται από ένα επικοινωνιακό τρυκ που την παρουσιάζει, δήθεν, στο πλευρό του τραμπούκου, φασίστα Αχιλλέα Μπέου.

 

Ενδεικτικές αναρτήσεις από τις αντιδράσεις στα social media

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας