Σάτιρα: Εξ’ απαλών Ονύχων(9)

1502

* Από το «Ουκρανικό Μέτωπο» α)

Ο Τελευταίος επιζών Ουκρανός Στρατιώτης, καταθέτει στεφάνι στον Τελευταίο πεσόντα Ουκρανό Στρατιώτη.

Μετά, κάνει μεταβολή, αντικρύζει τον Μπάιντεν και «μένει» … ΑΓΑΛΜΑ!

* Από το «Ουκρανικό Μέτωπο» β)

Δεν φτάνει που μας οδηγούν στον Αχέροντα, αλλά με τα μέτρα που παίρνονται εναντίον της Ρωσίας, μας ζητούν να προκαταβάλουμε την αμοιβή του Βαρκάρη, που θα μας περάσει, στην Αχερουσία Λίμνη.

* Εάν δεν έχετε κατανοήσει, πως η Εθελοδουλεία λειτουργεί ως Πολλαπλασιαστής Ισχύος της Χώρας, τότε ασφαλώς και δεν αντιλαμβάνεστε τα αποτελέσματα που παράγει.

Οι κινήσεις «Εντυπωσιασμού» της Τουρκίας, που με αεροπλάνα υπερίπτανται του Ελληνικού εναέριου χώρου και των νήσων του Αιγαίου, με πλοία να το αλωνίζουν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, είναι ακριβώς παράγωγα, αυτού του Πολλαπλασιαστού Ισχύος.

Σφάξε με Αγά μου να Αγιάσω.

Γιατί προέχει η συνοχή της Ν.Α. πτέρυγας του ΝΑΤΟ.

Γιατί αυτό απαιτεί, η τοποθέτηση στην «Σωστή πλευρά της Ιστορίας».

* Εν όψη της προαναγγελθείσης επιδημίας της Νόσου των Πιθήκων, ο κος Κουτσούμπας, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, ενημερώνοντάς τους, πως αυτός και το Κόμμα του, έχουν ήδη σηκώσει το Μανίκι.

Ο κος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κο Κουτσούμπα τον πληροφόρησε, ότι έχει έτοιμες τις Τηλεοπτικές κάμερες, προκειμένου να αποθανατίσουν το γεγονός – κάποιοι κακεντρεχείς το ονομάζουν παράσταση – και για λόγους αβροφροσύνης, του πρότεινε να προηγηθεί, στην εμβολιαστική «Πασαρέλα».

Όχι. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες «Αριστερές» παραφυάδες, θα εμβολιαστούν «Επαναστατικά», μακριά από τις Τηλεοπτικές κάμερες.

* Ένα από τα «Γκεσέμια» του κου Τσίπρα – ο σύγχρονος «Ζούκωφ» της στρατηγικής – του πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ κος Καρανίκας, δεν επανεξελέγη στην Κ.Ε. του κόμματος.

Αρκετοί πολιτικοί σχολιαστές, αναφερόμενοι στην μη εκλογή του σημείωναν, ότι αποτελεί πλήγμα στην Νέα φυσιογνωμία που ήθελε να προσδώσει ο κος Τσίπρας, στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης αλλά και διαμαρτυρίας, η κοινότητα των LOATΑKI +, τήρησε ενός λεπτού σιγή, ενώ η Σημαία με τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, κυματίζει μεσίστια.

Ευελπιστούν όμως, ότι ο «Λαογέννητος» πλέον Πρόεδρος, θα επανορθώσει την «αστοχία» του εκλογικού σώματος, τοποθετώντας τον κο Καρανίκα, στην Λίστα Επικρατείας.

Εκτός και αν προκριθεί ο, η, το Τζαίησον.

* Ο Επικεφαλής, κατά πάσα πιθανότητα, της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας) κι αυτό γιατί για «ανεξήγητους» λόγους, δρα στην «Παρανομία» – κάποιοι ισχυρίζονται λόγω ανυπαρξίας – κος Ρούντι Ρινάλντι, επίσης εκδότης και κεντρικός αρθρογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Δρόμος της Αριστεράς», ατενίζοντας το πορτρέτο του Μάο Τσε Τουγκ, και φυλλομετρώντας το κόκκινο βιβλίο, απεφάνθη:

Η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, αποτελεί ιμπεριαλιστική εισβολή και βεβαίως την κατήγγειλε.

Άλλος ένας με την «Σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Επειδή όμως ο κατήφορος δεν έχει πάτο, την συνέκρινε με εκείνη της πρώην ΕΣΣΔ στο παρελθόν, το 1968 στην Τσεχοσλοβακία και του 1956 στην Ουγγαρία!

Από όσο γνωρίζω, ούτε από τα Συστημικά Μ.Μ. Εξαχρείωσης δεν έχει παραχθεί και προβληθεί έως τώρα, τέτοιου είδους επιχειρηματολογία.

Προφανώς και δεν διαβάζουν τον «Δρόμο της Αριστεράς».

Κακώς. Θα μπορούσαν να προσθέσουν στην φαρέτρα τους, τα «δηλητηριώδη» βέλη, μιάς καθ’ όλα, «κατακόκκινης» γραφίδας.

Επίσης, καμμία έκπληξη δε μας προκαλεί η ίδια Θέση, του κου Σταυρόπουλου Στάθη, γελοιογράφου της εν λόγω εφημερίδος.

Μετά την Βαρουφακιάδα, ήταν αναμενόμενη.

Τον διαρκή οπορτουνισμό και τον καιροσκοπισμό ο λαός μας, τον έχει αποδώσει με μία εξαιρετική έκφραση: Και με τον Αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Πριν από πολλά χρόνια, ένας μπαρουτοκαπνισμένος σύντροφος που δεν ζει πια, με είχε προειδοποιήσει: Πως ο Δρόμος της Αριστεράς, είναι στρωμένος, με πολλά αγκάθια.

* Το «Φεμινιστικό κίνημα» καλά κρατεί.

Μεταφέρω επακριβώς, τα αναγραφόμενα σε ένα Μαυρόασπρο αυτοκόλλητο, που το «κοσμούσε» ένας Φαλλός.

Γλύφουμε καυ….ά

και όχι αφεντικά.

Υπογραφή: Αδέσποτες Τσούλες.

Τόση χυδαιότητα και τόσος σεξισμός – ας μου επιτραπεί η Μεταμοντερνιά – αλλά και τόσο «Θανατηφόρος Αντικαπιταλισμός» πώς μπόρεσαν και χώρεσαν, σε ένα τόσο μικρό αυτοκόλλητο;

Εμείς πάντως κορίτσια ως μισθωτοί, δεν θα σας κάνουμε την Χάρη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας