Ρωσία: Νέα έκθεση κόλαφος για τα εγκλήματα Κιέβου κατά αμάχων

557
για τα εγκλήματα Κιέβου κατά αμάχων

Το Ειδικό Αρχηγείο Συντονισμού του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας για Ανθρωπιστική Αντίδραση συνεχίζει να καταγράφει πολυάριθμα γεγονότα για τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου και των νεοναζιστικών οργανώσεων που το στηρίζουν κατά του άμαχου πληθυσμού. 

«Στο Σλαβιάνσκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ουκρανοί νεοναζί ετοιμάζουν άλλη μια νέα πρόκληση με θάνατο αμάχων για να κατηγορήσουν τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι προκάλεσαν αδιάκριτα πλήγματα σε πολιτικά αντικείμενα. Για το σκοπό αυτό, οι εθνικιστές κρατούν βίαια το προσωπικό του ορφανοτροφείου Topolek στο κτίριο του ιδρύματος (Bulvarnaya οδ.)», ανακοινώθηκε στο Telegram.

«Ταυτόχρονα, το κτίριο ναρκοθετείται και οι μαχητές των εθνικιστικών μονάδων σχεδιάζουν να το ανατινάξουν» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Στην Avdiivka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, μαχητές ουκρανικών εθνικιστικών σχηματισμών τοποθέτησαν  βαρέα όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα στην αυλή μιας  πολυκατοικίας (Κεντρική Λεωφόρος). 

Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι με το πρόσχημα της ασφάλειας απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους», πληροφορεί το Ειδικό Αρχηγείο Συντονισμού του Υπουργείου Άμυνας.

«Στο Zaporozhye, στο κτίριο του γυμνασίου Νο. 71 (Λεωφ. Μαγιακόφσκι), συγκεντρώνονται μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εξοπλισμένες θέσεις βολής και αποθήκες πυρομαχικών. 

Στο Zmiev, στην περιοχή Kharkiv, στο σχολείο Νο. 2 (οδός Kharkovskaya), θέσεις βολής και αποθήκη πυρομαχικών βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου.

Στο Seversk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, στην οδό Zarechnaya – Tikhaya, το κτίριο καταλήφθηκε από Ουκρανούς εθνικιστές που ασχολούνται με ληστείες

Νιώθοντας πλήρης ατιμωρησία, δείχνουν ιδιαίτερη σκληρότητα και κυνισμό απέναντι στους κατοίκους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των γυναικών και των παιδιών»αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας