Πρωτοφανές: Ο Τ.Τριντό λέει πως δεν υποχρέωσε κανέναν να εμβολιαστεί κατά της Covid-19!

524

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό προχώρησε σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό, ότι δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν να εμβολιαστεί με εμβόλιο κατά της Covid-19, παρά το γεγονός ότι και αυτός (όπως έκανε και στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη) εξανάγκασε χιλιάδες πολίτες να το κάνουν για αν αποφύγουν τον οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό.

Μιλώντας σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, ο Τριντό διατείνεται ότι απλώς «επέλεξε να βεβαιωθεί ότι όλα τα κίνητρα και όλες οι προστασίες υπήρχαν για να ενθαρρύνουν τους Καναδούς να εμβολιαστούν».  «Και αυτό ακριβώς κάναμε», είπε ο Τριντό.

Ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός δεν εφάρμοσε, όπως λέει, ποτέ μια εντολή σε εθνικό επίπεδο, πολλοί από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης και των δημόσιων συγκοινωνιών της χώρας πιέστηκαν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς από τις τοπικές αρχές.

Σε ορισμένες επαρχίες, οι άνθρωποι που αρνήθηκαν τα εμβόλια Covid δεν μπορούσαν να πάνε σε γυμναστήρια, θέατρα, εστιατόρια ή μπαρ ή να παρακολουθήσουν ορισμένες εκδηλώσεις.

Οι άνθρωποι στο Οντάριο και το Κεμπέκ έπρεπε επίσης να έχουν «διαβατήριο εμβολίου» για να μπουν ή να φύγουν από την χώρα.

Ο Τριντό παραδέχθηκε επίσης πως ίσως υπήρξαν παρενέργειες από το εμβόλιο.

Είναι πραγματικά απίστευτο, πως οι πολιτικοί όλες αυτές τις εκβιαστικές πολιτικές τις θεωρούν ως… «κίνητρα» και «παραινέσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας