Προκαλούν Αζέροι-Άνοιξαν πυρ κατά ευρωπαϊκής αποστολής!–Αλληλεγγύη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

927

Όχι στην εθνοκάθαρση των Αζέρων!

Πυρ κατά ευρωπαϊκής αποστολής, σε τομέα ευθύνης της ΕΕ, άνοιξαν στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν την Τρίτη (15/8), με την Ευρωπαϊκή Ένωση αρχικά να το διαψεύδει αρχικά και στη συνέχεια… να διαψεύδει τη διάψευσή της!  

Όλα ξεκίνησαν, όταν το υπουργείο εξωτερικών της Αρμενίας κατήγγειλε ότι οι Αζέροι άνοιξαν πυρ κατά των παρατηρητών της ΕΕ που βρίσκονται στην περιοχή, όπου συντελείται η εθνοκάθαρση από το καθεστώς Αλίεφ.

Η ΕΕ διέψευσε τους ισχυρισμούς των Αρμενίων, κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις!

Νέο βίντεο όμως που ήλθε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνει αναφορές του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας ότι το Αζερμπαϊτζάν πυροβολεί εναντίον παρατηρητών της ΕΕ.

Παρά το γεγονός ότι η Αποστολή Παρατηρητών της ΕΕ στην Αρμενία διέψευσε τη δήλωση του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας που χαρακτηρίζει την είδηση ​​ως «ψεύτικη είδηση», νέα βίντεο επιβεβαιώνουν τις αναφορές του υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν πυροβόλησαν παρατηρητές της ΕΕ και τα οχήματά τους.

Η αποστολή της ΕΕ στην Αρμενία τότε, διέγραψε την ανάρτηση που διέψευσε τη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας και επιβεβαίωσε το συμβάν!

Με απλά λόγια, οι στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν άνοιξαν πυρ ακόμα και κατά των Ευρωπαίων παρατηρητών και αντί να υπάρξει σφοδρή αντίδραση, η ΕΕ προσπάθησε να συγκαλύψει το γεγονός λέγοντας ψέματα! Έπειτα, μετά την κυκλοφορία του video X αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας