Πολιτικός «σεισμός» στα κατεχόμενα-«Πέφτει» η ψευδοκυβέρνηση

720
Πολιτικός «σεισμός» στα κατεχόμενα

Σε παραίτηση του ιδίου και της «κυβέρνησής» του φέρεται να οδηγεί την αντιπαράθεσή του με τον «υπουργό δημοσιονομικών», Σουνάτ Ατούν, ο «πρωθυπουργός», Φαίζ Σουτζούογλου, ο οποίος σύμφωνα με τα πλείστα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αργά το απόγευμα μαζί με τους εταίρους του, Ερχάν Αρικλί και Φικρί Ατάογλου έδωσαν στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ την επιστολή παραίτησης της «κυβέρνησης».

‘Η αυτός ή εγώ» φέρεται να είπε ο κ. Σουτζούογλου στον Ερσίν Τατάρ, στον οποίο νωρίτερα είχε δώσει επιστολή, ζητώντας του να παύσει τον Σουνάτ Ατούν, αλλά ο κ. Τατάρ δεν το έπραξε και ζήτησε να «αξιολογήσει το θέμα».

Η αντιπαράθεση – κρίση μεταξύ των Σουτζούογλου και Ατούν κρατεί εδώ και μέρες λόγω των όσων επικρατούν στην «αρχή ηλεκτρισμού». Ο «πρωθυπουργός» ανακοίνωσε μειώσεις στην τιμή του ρεύματος προ ημερών και συμφωνία με αποδοχή των αιτημάτων της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen. Και με τα δύο ο Ατούν διαφώνησε δημοσίως. Φέρεται δε να μην αποδέχθηκε σήμερα τις παραινέσεις να παραιτηθεί για να τελειώσει η κρίση στην «κυβέρνηση».

Τα τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απόφαση πλέον εναπόκειται στον Ερσίν Τατάρ για το μέλλον της «κυβέρνησης».

ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας