Πάλι Ρωσία «βάζει τα γυαλιά» για Όμικρον-«Σε 10-ημέρες εμβόλιο & φάρμακο»!

866
Πάλι Ρωσία «βάζει τα γυαλιά» για Όμικρον-«Σε 10-ημέρες εμβόλιο & φάρμακο»!

Και όμως Sputnik-V και νέο εμβόλιο και φάρμακα που κατασκευάζει η Ρωσία είναι αποκλεισμένα για πολιτικές σκοπιμότητες από τη Δύση και «φυσικά» από την Ελλάδα! Ντροπή!

Ο διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι της Μόσχας, που παρασκεύασε το Sputnik V κατά του κορωνοϊού, Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, εξέθεσε την ύποπτη υστερία των δυτικών αναφορικά με την εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον του Covid-19 και αποκάλυψε ότι «οι πειραματικές εργασίες για τη δημιουργία ενός νέου εμβολίου κατά της μετάλλαξης Όμικρον δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από 10 ημέρες στη Ρωσία»!

Την ίδια στιγμή η επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Ιατρικής και Βιολογικής Υπηρεσίας (FMBA), Βερόνικα Σκβαρτσόβα, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία-24» είπε ότι «Το ρωσικό φάρμακο κατά του κορωνοϊού Mir-19 θα είναι αποτελεσματικό κατά της μετάλλαξης Όμικρον», δήλωσε.

Ας δούμε αναλυτικά τι δήλωσαν οι δύο Ρώσοι αξιωματούχοι του τομέα της υγείας, «τελειώνοντας» ουσιαστικά την περίεργη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει πάλι στις δυτικές χώρες για την μετάλλαξη:

«Οι πειραματικές εργασίες για την απόκτηση ενός νέου εμβολίου κατά του στελέχους Όμικρον δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από 10 ημέρες. Το υπόλοιπο διάστημα αναλώνεται σε ρυθμιστικές διαδικασίες. Δηλαδή, διαδικασίες που έχουν σχέση με την αδειοδότηση και τις αποδείξεις ότι το εμβόλιο αυτό είναι ασφαλές και μονογονιδιακό» δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι δεδομένων των διαδικασιών αυτών, η έγκριση του εμβολίου κατά της παραλλαγής Όμικρον από το υπουργείο Υγείας ενδέχεται να απαιτήσει διάστημα 45-50 ημερών.

Η Σκβαρστόβα δήλωσε ότι η δεύτερη φάση των κλινικών δοκιμών του φαρμάκου Mir-19 δείχνει ότι υπερέχει σε σχέση με τα υπάρχοντα φάρμακα κατά του κορωνοϊού. 

«Οι κλινικές δοκιμές της δεύτερης φάσης επιβεβαίωσαν το εξαιρετικά σημαντικό όφελος αυτού του αντιιικού φαρμάκου (Mir-19) σε σχέση με την καθιερωμένη θεραπεία που λαμβάνουν οι ασθενείς στο νοσοκομείο και όχι σε σχέση με το εικονικό φάρμακο (placebo)», δήλωσε η ίδια.

Να συμπληρώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί παρά την παγκόσμια χρήση του σε 2,5 δισ. ανθρώπους σε 68 χώρες, ούτε μία σοβαρή παρενέργεια, ούτε ένας θάνατος ανθρώπου από το εμβόλιο Sputnik-V, ενώ ήταν η πρώτη χώρα που παρασκεύασε και παρουσίασε το εμβόλιο σε χρόνο-ρεκόρ τον Αύγουστο του 2020!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας