Π.Μόργκαν -Σε Ισραηλινό-εκπρόσωπο-Λέτε ανοησίες!-Ξέρετε ακριβώς πόσους-τρομοκράτες σκοτώσατε αλλά όχι πόσους αμάχους;

796

O γνωστός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν ξεφτιλίζει με τον χειρότερο τρόπο τον εκπρόσωπο της Σιωνιστικής Ισραηλινής Άβι Χέϊμαν κυβέρνησης και την ίδια φυσικά την κυβέρνηση, σχετικά με τον αριθμό των νεκρών αμάχων στη Γάζα, που δεν γνωρίζει. Ως και στην αμερικανόδουλη Βρετανία, κάποια πράγματα ακούγονται σε αντίθεση με την Ελλάδα και την ……πετσωμένη δημοδιογραφία   , όπου όταν μιλάς για νεκρούς Παλαιστίνιους αμάχους, είσαι….αντισημίτης!!

Π.Δ.

Η κακή ημέρα για τον Χέιμαν φάνηκε από νωρίς στη συζήτηση όταν ο ίδιος υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει απομακρύνει με ασφάλεια 100.000 αμάχους από τη Ράφα με τον Μόργκαν να του υπενθυμίζει άμεσα ότι «αυτό αφήνει περίπου 1,4 εκατομμύρια αμάχους που έχουν μείνει πίσω»

Σε δυσμενή έθεσε έφερε ο βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ισραήλ, Άβι Χέιμαν, σε συνέντευξη την περασμένη Τρίτη όταν η συζήτηση έφτασε στον αριθμό των αμάχων και τον τρομοκρατών της Χαμάς που έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στη Γάζα.

Ο Μόργκαν έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να χαρακτηρίσει «ανοησίες» όσα του έλεγε ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ζητώντας μετ’ επιτάσεως – χωρίς να την λαμβάνει – απάντηση για το πόσοι είναι οι άμαχοι που έχουν σκοτωθεί στη Γάζα.

 

 

Δείτε το βίντεο

Η κακή ημέρα για τον Χέιμαν φάνηκε από νωρίς στη συζήτηση όταν ο ίδιος υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει απομακρύνει με ασφάλεια 100.000 αμάχους από τη Ράφα με τον Μόργκαν να του υπενθυμίζει άμεσα ότι «αυτό αφήνει περίπου 1,4 εκατομμύρια αμάχους που έχουν μείνει πίσω».

Τα πράγματα έγιναν, δε, ακόμα χειρότερα όταν ο Βρετανός δημοσιογράφος είπε ότι «έχετε σκοτώσει 40.000 ανθρώπους στη Γάζα και ανάμεσά τους πολλοί άμαχοι, γυναίκες και παιδιά» με τον Χέιμαν να του λέει «από τον αριθμό της Χαμάς που επικαλείστε, περισσότεροι από 14.000 είναι τρομοκράτες που εξουδετερώσαμε».

«Οπότε πόσους αμάχους πιστεύετε ότι έχετε σκοτώσει;» ξεκίνησε το πρέσινγκ ο Μόργκαν με τον ισραηλινό εκπρόσωπο να λέει «δεν έχουμε ακριβείς αριθμούς γι’ αυτό και όπως ξέρετε η κατάσταση με τον πόλεμο είναι ομιχλώδης».

«Αφού ξέρετε ακριβώς πόσους τρομοκράτες έχετε σκοτώσει, θα πρέπει να ξέρετε και πόσους αμάχους. Διαφορετικά βάζετε σε προτεραιότητα τις ζωές των τρομοκρατών απέναντι στις ζωές αθώων» συνέχισε την πίεση ο Μόργκαν.

Όταν, δε, ο ισραηλινός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι «οι αριθμοί που δίνει η Χαμάς είναι λάθος». ο βρετανός δημοσιογράφος χτύπησε ξανά: «ωραία, αφού είναι λάθος γιατί μου τους αναφέρατε;».

«Είστε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης και δεν ξέρετε πόσους αμάχους έχετε σκοτώσει» επέμεινε ο Μόργκαν. «Δεν έχω αυτή την πληροφορία, δεν έχω την εξουσιοδότηση να σας τη δώσω» απάντησε ο Χέιμαν και τότε ο βρετανός δημοσιογράφος εξερράγη: «αυτά που μου λέτε είναι ανοησίες. Έχετε την εξουσιοδότηση να μου πείτε τον αριθμό των τρομοκρατών που σκοτώσατε αλλά όχι τον αριθμό των αμάχων; Έρχεστε εδώ ως εκπρόσωπος του Ισραήλ και δεν θέλετε να ερωτηθείτε για το πόσους αμάχους σκοτώσατε επειδή δεν γνωρίζετε. Αντιλαμβάνεσε πόσο γελοίο είναι αυτό;».

«Είμαστε σε μια ομιχλώδη κατάσταση» επανέλαβε ο Χέιμαν με τον Μόργκαν να του απαντά «όπως φαίνεται αυτό ισχύει όσον αφορά τους αμάχους και όχι όσον αφορά τους τρομοκράτες της Χαμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας