Οι Ρώσοι βρήκαν στο Σεβεροντονέτσκ ελληνικά κυβερνητικά όπλα προς Ουκρανία

1413

Τελείωσαν οριστικά οι σχέσεις με Ρωσία

“Πυρομαχικά από Ελλάδα μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία και εξόπλισαν τις ουκρανικές δυνάμεις που πολεμούσαν στο Severodonetsk”. Ρώσοι ανταποκριτές μεταδίδουν εικόνες με λάφυρα των ρωσικών δυνάμεων από τo Severodonetsk βάζοντας και τυπικά “ταφόπλακα” στις σχέσεις με την Μόσχα. Ότι είχε απομείνει δηλαδή.

Ρωσικές δυνάμεις εντόπισαν μεγάλη ποσότητα δυτικού οπλισμού κατά την διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στην βιομηχανική Ζώνη Azot του Severodonetsk.

Πρόκειται για το πρώτο βίντεο και την εικόνα που δημοσιεύουν οι Ρώσοι.

Όπως θα δείτε γράφει “Θεσσαλονίκη” και “Γερμανία”. Προφανώς πρόκειται για το σοβιετικό απόθεμα πυρομαχικών από που είχε σταλεί στην χώρα μας από την Γερμανία το 1990 και το μεταφέραμε στην Ουκρανία.

“Στο κέντρο εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο αεροδρόμιο του Severodonetsk, βρέθηκαν πολλά όπλα που στάλθηκαν από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας ολόκληρης αποθήκης πυρομαχικών από την Τσεχική Δημοκρατία και κοντέινερ του ΝΑΤΟ.

“Bρέθηκαν κρύπτες με δυτικά όπλα, πυρομαχικά, πολυβόλα. Στο έδαφος του εργοστασίου Azot, τα ουκρανικά στρατεύματα πέταξαν παντού δείγματα όπλων που τους προμήθευε η Δύση. Η λαϊκή πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ τα έχει ήδη πάρει όλα και είναι πολύ ευγνώμονες στο Κίεβο και τη συλλογική Δύση για τη προσφορά των πυρομαχικών” αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Σήμερα, ο D. Polyansky, πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας έστειλε μήνυμα στην Δύση για την παροχή οπλισμού στην Ουκρανία.

Είπε συγκεκριμένα ο Polyansky:

“Παρατείνετε την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος”

“Η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσει ο βομβαρδισμός του Ντονμπάς και να αποτραπεί η απειλή από το ουκρανικό έδαφος.

Έχουμε ξεκινήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να σταματήσουμε τον βομβαρδισμό του Ντονμπάς από την Ουκρανία, έτσι ώστε το έδαφος αυτό, που μετατράπηκε σε αντιρωσικό με υπόδειξη δυτικών χωρών, να πάψει να αποτελεί απειλή τόσο για τη Ρωσία όσο και για τους κατοίκους της Νότιας Ουκρανίας.

Μέχρι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί.

«Προμηθεύοντας όπλα, οι δυτικές χώρες, παρατείνουν απλώς την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος της Ουκρανίας, το οποίο είναι έτοιμο να θυσιάσει τον πληθυσμό του.

Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει η Δύση, τόσο πιο γρήγορα η ουκρανική ηγεσία θα καθίσει στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με ρεαλιστική θέση, και όχι με συνθήματα και φάντασμα”, επισήμανε ο Polyansky.

Δείτε βίντεο από το εργοστάσιο Azot του Severodonetsk

Image

Image

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας