Οι Ρώσοι πατούν στο Ugledar, προχωρούν και στο Bakhmut-Σκληρές μάχες

1119

Οι ρωσικές δυνάμεις προωθούνται στο Ugledar και προελαύνουν σε πολλές κατευθύνσεις προς το Bakhmut υποστήριξε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, αν και σημείωσε πως μαίνονται σκληρές μάχες και οι ουκρανικές δυνάμεις εξακολουθούν να αντιστέκονται.
Αναφερόμενος στο Ugledar, ο Pushilin υποστήριξε πως ο ρωσικός στρατός έχει εδραιωθεί στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
«Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να προελαύνουν προς το Ugledar.
Μπορούμε να πούμε πως μονάδες έχουν εγκατασταθεί στο ανατολικό τμήματα της πόλης και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες» είπε ο Pushilin, ο οποίος υποστήριξε πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για έλεγχο της πόλης, καθώς, όπως είπε, οι Ουκρανοί δεν έχουν λάβει εντολή να υποχωρήσουν και έχουν δημιουργήσει πολλές οχυρωματικές θέσεις.

Τι συμβαίνει στο Bakhmut

Όσον αφορά στο Bakhmut, ο ρωσικός στρατός προχωρά σε πολλές κατευθύνσεις, αλλά ακόμα δεν γίνεται λόγος για περικύκλωση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για επιχειρησιακή περικύκλωση του Artemyovsk (σ.σ. Bakhmut για τους Ουκρανούς).
Εξακολουθούν να μαίνονται πολύ σκληρές μάχες.
Εκεί επιχειρούν ακόμα οι δυνάμεις της Wagner, μέρα – νύχτα.
Γίνεται μια αντιπαράθεση θέσεων, αλλά στους κύριους τομείς βλέπουμε πρόοδο» υπογράμμισε ο Pushilin, ο οποίος είπε πως οι μάχες αυτή τη στιγμή διεξάγονται στα περίχωρα της πόλης και σε συνοικίες που μέχρι πρόσφατα κατείχαν οι Ουκρανοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας