Οι Ρώσοι μεταφέρουν πυραύλους Iskander-M στην Χερσώνα-Στα όρια βολής Οδησσός, Λβιβ

1545
Οι Ρώσοι μεταφέρουν πυραύλους

Όλα δείχνουν ότι η ρωσική στρατηγική στο ουκρανικό μέτωπο είναι ακόμα καλά κρυμμένη και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα πάντως και παρά τις όποιες νίκες τοπικού των ουκρανικών δυνάμεων οι «άσσοι» στο ρωσικό μανίκι φαίνεται να είναι αρκετοί και ο πόλεμος έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι την τελική επικράτηση του ενός ή του άλλου

Βίντεο αποκαλύπτει την μετακίνηση ενός ολόκληρου τάγματος βαλλιστικών πυραύλων ISKANDER-M στην Χερσώνα.

Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο όπλο στρατηγικής αξίας σε ότι αφορά το τακτικό πεδίο μάχης (μέχρι 500 χλμ. από το σημείο εκτόξευσης) που μεταφέρεται εκτός του, μέχρι σήμερα ρωσικού εδάφους, (την Τρίτη ψηφίζεται η αποδοχή της ενσωμάτωσης της Χερσώνας και των άλλων τριών περιφερειών της Ουκρανίας στην Ρωσική Ομοσπονδία), ένα τέτοιο οπλικό σύστημα.

Θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις αποθήκες όπλων της Δυτικής Ουκρανίας, το Λβίβ και το σημαντικότερο, θα μπορεί να πλήξει και την Οδησσό, εκτός από τις περιοχές του Νικολάγιεφ που είναι ακόμα υπό ουκρανικό έλεγχο και το Μικολάεφ.

Και επίσης ιδιαίτερα σημαντικό: Θέτει για πρώτη φορά υπό την εμβέλεια των ρωσικών βαλλιστικών όπλων μικρού βεληνεκούς (SRBM) την Ρουμανία και την Μολδαβία.

Ο πόλεμος εισέρχεται σε νέα φάση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας