Οι Ρώσοι μπήκαν στο Νικολάεφ: Σφοδρές συγκρούσεις με Ουκρανική ταξιαρχία

Η προέλαση προς την Οδησσό συνεχίζεται

Σε απόσταση βολής βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις από την Οδησσό αφού μετά την κατάληψη της Χερσώνας αυτή την στιγμή εισέρχονται και στην πόλη Νικολάεφ.

Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην ουκρανική πόλη-λιμάνι Νικολάεφ στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές

Για την ακρίβεια όλα δείχνουν πως οι Ρώσοι πραγματοποιούν έφοδο από τα νότια της πόλης και συγκεκριμένα από τα χωριά Γκαλιατσίνοβο και Μπαλαμπάνοβκα.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο κυβερνήτης της επαρχίας Βιτάλι Κιμ επεσήμανε ότι μαίνονται μάχες σε κάποιες περιοχές της πόλης.

“Ας μην ταραζόμαστε”, πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην ουκρανική πόλη έχει σταματήσει.

«Νιώθουμε συγκρατημένη αισιοδοξία για τη μελλοντική προοπτική της επίθεσης του εχθρού, πιστεύω ότι θα σταματήσει και σε άλλες περιοχές», επεσήμανε ο στρατιωτικός σύμβουλος Ολέξιι Αρεστόβιτς.

Η τακτική κατάσταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία δείχνει πως η περικύκλωση των ουκρανικών δυνάμεων στην Ανατολική Ουκρανία είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας