Οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούουν ουκρανική επίθεση στην περιοχή Τσερβόνα Ντίμπροβα

7230

Ουκρανικές απώλειες πάνω από 50 στρατιώτες 

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή Κράσνι Λιμάν, ο εχθρός έχασε πάνω από 50 στρατιώτες, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Στην περιοχή Krasny Liman, μονάδες του Κέντρου της ομάδας μάχης, μαζί με την αεροπορία και το πυροβολικό, απέκρουσαν επίθεση μιας ομάδας εφόδου της 67ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του χωριού Chervonaya Dibrova, Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ. ” αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε «πάνω από 50 στρατιωτικούς, ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης, δύο νταλίκες, δύο αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού Gvozdika και ένα όπλο D-30».

Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης ότι στις περιοχές Chervona Dibrova και Kuzmin, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 12ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων Azov, της 5ης Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και της 67ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας