Οι ισλαμιστές του Πακιστάν επικρίνουν σφοδρά Ερντογάν για προσέγγιση με Ισραήλ

550
Οι ισλαμιστές του Πακιστάν

Ο Ερντογάν δήλωσε στο βαθύ κράτος του Πακιστάν ότι θα “σπάσει τα δεσμά της συνθήκης της Λωζάννης” το 2023

Διπρόσωπος με υποχθόνια σχέδια φέρεται να είναι  ο Τούρκος πρόεδρος, αφού ενώ συνομιλεί δήθεν με την Ελλάδα για ενεργειακά και οικονομικά σχέδια, έχει άλλα στο νου του με  ύποπτα σχέδια κατά του Αιγαίου των νησιών μας, και ολόκληρου του ελληνισμού.

Αυτό αποκάλυψε δημοσίευμα , στο οποίο οι Πακιστανοί μουλάδες κατηγορούν τον Ερντογάν για την πρόσφατη επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην Τουρκία.

Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης μουσουλμανικής οργάνωσης του Πακιστάν (Tanzeem-e-Islami), Shujauddin Shaikh, εξέφρασε τις ανησυχίες του ότι “η Τουρκία χλευάζει τη μουσουλμανική Ummah ενισχύοντας τις σχέσεις με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ”.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην Τουρκία, ο Σουτζαουντίν είπε “ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντο ισχυρίστηκε (στους ίδιους) ότι η Τουρκία θα παίξει το ρόλο του ηγέτη των απανταχού Μουσουλμάνων,……αφού σπάσει  τα δεσμά της της Συνθήκης της Λωζάννης που λήγει το 2023”.
Ο Τούρκος πρόεδρος κατά τον Πακιστανό μεγαλόβαθμο κληρικό, “φαίνεται ότι είναι πρόθυμος να ενισχύσει τις σχέσεις με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ”.

Ο Σουτζαουντίν τόνισε ότι “αυτή η διπροσωπία είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο ο μουσουλμανικός κόσμος αμφιβάλλει για την ειλικρίνεια των ισχυρισμών του προέδρου Ερντογάν”.

“Υπάρχει πλέον μια τουρκική κλίση προς τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα το Ισραήλ, η οποία είναι βέβαιο ότι θα είναι καταστροφική όχι μόνο για την ίδια την Τουρκία αλλά και για ολόκληρη τον  μουσουλμανικό κόσμο. Η Τουρκία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η σωτηρία της βασίζεται στο να ακολουθήσει το μονοπάτι του σουλτάνου Μοχάμεντ Φατίχ και όχι του Ατατούρκ”, κατέληξε ο Πακιστανός κληρικός.

Η Tanzeem-e-Islami είναι μια ισλαμική οργάνωση που υποστηρίζει την εφαρμογή του Κορανίου και της Σούννας στον κοινωνικό, πολιτιστικό, νομικό, πολιτικό και οικονομικό τομέα της ζωή, ενώ ουσιαστικά ελέγχει κατά μεγάλο μέρος την πακιστανική ηγεσία παντού, στρατό, πολιτική κτλπ.

Η ίδια οργάνωση έχει αναδειχθεί ως η “ισχυρότερη συντηρητική δύναμη” εντός του Πακιστάν, η οποία αντιτίθεται στην ανάπτυξη ενός «σύγχρονου κοσμικού προγράμματος σπουδών» στα πανεπιστήμια, στις «φιλικές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες» και στην εισροή «δυτικών αξιών στο Πακιστάν.

Επίσης υποστηρίζει την τζιχάντ, ενώ δραστηριοποιείται κυρίως στο Πακιστάν, έχει αναπτύξει “συνεργάτες που βασίζονται στις ινδο-πακιστανικές μουσουλμανικές κοινότητες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη”.

Περιττό να τονίσουμε ότι το αληθινό πρόσωπο αυτού με τον οποίο συνομιλεί σήμερα στην Κωντσαντινοπύολη ο Κ.Μητσοτάκης, είναι αυτό του Τούρκου προέδρου, το οποίο  κατά καιρούς δηλώνει περί “ συνόρων της καρδιάς, ελληνικών νησιών που ανήκουν δήθεν στην Τουρκία, κά.

Αυτό που έπαθε η Ουκρανία από την Ρωσία, πρέπει να γίνει μάθημα σε όλο τον ελληνικό πολιτικό κόσμο, ειδικούς, συμβούλους, και να κτυπήσει καμπάνες για το τι ακριβώς ετοιμάζει η Τουρκία πιθανότατα κατά της Ελλάδος και της Κύπρου το επόμενο απροσδιόριστο διάστημα, αναμένοντας μόνο την κατάλληλη στιγμή να το πράξει πιθανότατα στο Αιγαίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας