Οι ΗΠΑ άσκησαν βέτο στην ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ!

1278

Ιδού και με επίσημα στοιχεία, ποιοί είναι αυτοί που δεν επιθυμούν την ύπαρξη καν Παλαιστινιακού κράτους με δικαιώματα ( εκτός φυσικά των γενοκτόνων σιωνιστών). Οι ΗΠΑ.οι οποίες  είναι και επισήμως ”χορηγοί” της σφαγής στη Γάζα!!! 

Iskra

Οι ΗΠΑ, που μόνες τους καταψήφισαν το ψήφισμα για την Παλαιστίνη στο ΣΑΗΕ, προσπαθούν να σπάσουν τη βούληση των Παλαιστινίων και να τους αναγκάσουν να υποταχθούν στο Ισραήλ
δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ

Χρησιμοποιώντας το βέτο για 5η φορά(!!!) από την αρχή της κλιμάκωσης στη Γάζα, έδειξαν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, δεν τους αξίζει να έχουν δικό τους κράτος. Αποτελούν εμπόδιο για την υλοποίηση των συμφερόντων του Ισραήλ
συνέχισε ο Nebenzya

12 από τις 15 χώρες στο Συμβούλιο Ασφαλείας υπερψήφισαν το ψήφισμα για την αποδοχή της Παλαιστίνης σε πλήρη ένταξη στον ΟΗΕ, η Βρετανία και η Ελβετία απείχαν και οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν βέτο.

Σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, αυτό δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα απομονωθούν πλήρως

Στο βίντεο στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση, με τους πρεσβευτές των αραβικών κι άλλων χωρών να αποχωρούν όταν ο εκπρόσωπος του Ισραήλ άρχισε να ξερνάει χολή και μίσος κατά της Παλαιστίνης (με τις πλάτες του βέτο της Ουάσιγκτον, φυσικά) 

Από Νέος Θερσίτης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας