Οι Αμερικανοί θα παραδώσουν drones στο καθεστώς του Κιέβου

367
Οι Αμερικανοί θα παραδώσουν drones

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν περισσότερη στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία, περιλαμβανομένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), και κάνουν προκαταρκτική εργασία για το αν θα στείλουν μαχητικά αεροσκάφη, καθώς οι μάχες μαίνονται στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Η Μόσχα και το Κίεβο υπέγραψαν χθες, Παρασκευή, μια συμφωνία ορόσημο για την αποδέσμευση των εξαγωγών σιτηρών από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Ωστόσο, εκπρόσωποι αρνήθηκαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και απέφυγαν να κάνουν χειραψίες κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε τη χθεσινή συμφωνία που αποδεσμεύει εξαγωγές σιτηρών αξίας περίπου 10 δισεκ. δολαρίων που είναι απαραίτητες προκειμένου να μετριαστεί μια επισιτιστική κρίση.

Όμως, σχετικά με τον πόλεμο, είπε πως δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός εκτός αν ανακτηθεί το χαμένο έδαφος.

 “Πάγωμα της σύγκρουσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία σημαίνει μια προσωρινή διακοπή που δίνει στη Ρωσική Ομοσπονδία ένα διάλειμμα για ξεκούραση”, δήλωσε στην Wall Street Journal.

“Η κοινωνία πιστεύει πως όλα τα εδάφη πρέπει να απελευθερωθούν πρώτα, και τότε μπορούμε να διαπραγματευθούμε για το τι θα κάνουμε και πώς μπορούμε να ζήσουμε τους επόμενους αιώνες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας