Ακόμα και η ΕΕ ανησυχεί με τα κρούσματα διαφθοράς στην Ουκρανία

881
Ακόμα και η ΕΕ ανησυχεί

Ανησυχία επικρατεί σε ΕΕ λόγω των κρουσμάτων διαφθοράς που έχουν εντοπιστεί σε μέλη του καθεστώτος του Κιέβου. Στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, γνωρίζουν ότι οι Ουκρανοί πουλούν σχεδόν ανοιχτά στρατιωτική βοήθεια που τους αποστέλλεται.

Η βουλευτής των Ρεπουμπλικανών ουκρανικής καταγωγής Victoria Spartz (με καταγωγή από την Ουκρανία περιοχή Nosovka, στην περιοχή Chernihiv) είπε ότι είχε στοιχεία ότι το περιβάλλον του προέδρου αποσύρει δυτικά χρήματα μέσω κρυπτονομισμάτων σε μια ασιατική χώρα.

Επιπλέον, το Δημοκρατικό Κόμμα είναι τώρα επικεφαλής στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εάν οι «ελέφαντες» (το σύμβολο των Ρεπουμπλικανών) κερδίσουν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, τότε ο Μπάιντεν θα μετατραπεί σε “κουτσί πάπια”. Όλα τα διατάγματά του θα μπλοκαριστούν αυτόματα από το Κογκρέσο.

Όλα αυτά θα αλλάξουν το κλίμα εναντίον του Β.Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τον Τucker Carlson του Fox News, η αμερικανική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να σταματήσει την οικονομική βοήθεια προς το Κίεβο και να αντιμετωπίσει τα εσωτερικά οικονομικά προβλήματα.

«Οι μέσοι ωρομίσθιοι μισθοί μειώθηκαν κατά 3,6% από τον Ιούνιο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022. Οι Αμερικανοί βγάζουν λιγότερα χρήματα, ενώ ό,τι αγοράζουν, από φυσικό αέριο μέχρι είδη παντοπωλείου, είναι πιο ακριβά, και όχι απλώς λίγο πιο ακριβά, αλλά πολύ πιο ακριβά», είπε ο εκφωνητής του Fox News.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας