Ο Ζελένσκι απειλείται με καθαίρεση-Ισχυροί Ουκρανικοί κύκλοι επιδιώκουν να διασώσουν Οδησσό-Χάρκοβο

2992

Υπό εκδίωξη ο Ζελένσκι-Ουκρανικοί κύκλοι θέλουν να διασώσουν Οδησσό-Χάρκοβο από καταστροφή.

Κύμα αγανάκτησης και ανταρσίας έχει ξεσπάσει στο Κίεβο και αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τον Ουκρανικό λαό εναντίον του Β. Ζελένσκι και της κλειστής “θεατρικής” ομάδας του που κυριαρχεί στην Ουκρανία και ελέγχει τους αρμούς της εξουσίας.

Οι ισχυροί οικονομικοπολιτικοί κύκλοι που αμφισβητούν και θέλουν να εκπαραθυρώσουν τον Ζελένσκι από τον “αυτοκρατορικό” θώκο του, θεωρούν ήδη χαμένα και κατεστραμμένα το Νικολάεφ και το Χάρκοβο.

Δεν θέλουν όμως να καταστραφούν μέσα από “πολύμηνη” πολεμική άλωση και να έχουν την τύχη Μαριούπολης, Νικολάεφ και Χάρκοβο, η πλούσια ιστορική Οδησσός και η ιστορική πόλης του Κιέβου, πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

Γι’ αυτό οι κύκλοι αυτοί είναι έτοιμοι να εκδιώξουν κακήν κακώς και πάση θυσία τον αναξιόπιστο και μισητό στη Ρωσία, Βλ. Ζελένσκι, για να τοποθετηθεί στο Κίεβο μια νέα εξουσία που θα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί σε ρεαλιστικές βάσεις την ειρήνη στην Ουκρανία και τη συνεργασία της νέας εξουσίας με την Ρωσία για ένα νέo ξεκίνημα, μακριά από την αμερικανονατοϊκή κηδεμονία.

Σύμφωνα με τις πηγές μας οι σκέψεις και κινήσεις αυτές των Ουκρανικών κύκλων βρίσκουν ανταπόκριση και σε ευρωπαϊκούς παράγοντες που θέλουν να προλάβουν την καταστροφή και της Ευρώπης μαζί με της Ουκρανίας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα πιθανόν να υπάρξουν γρήγορες εξελίξεις.

Αποτελεί απόλυτη εθνική ανάγκη η Ελλάδα να αναλάβει θαρραλέα τολμηρές πρωτοβουλίες στην παραπάνω κατεύθυνση για μια δίκαιη ειρήνη στην Ουκρανία, η οποία θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από τον πόλεμο και τους νέους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί.

Ν.Ζ

1 σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια για την έγκυρη τοποθέτηση.. Σπάνιας ευστοχίας & ακρίβειας θέση για Ελληνική πέννα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας