Νέα πολιτική Δίκη-δίωξη κατά Λαφαζάνη και συναγωνιστών/τριών του για πλειστηριασμούς

1067
Νέα πολιτική Δίκη-δίωξη ντροπή κατά Λαφαζάνη

Οι κυβερνήσεις των τραπεζών, των κερδοσκοπικών fund και της αρπαγής πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών συνεχίζουν τις τρομοκρατικές πολιτικές διώξεις ενάντια σε όσους και όσες αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στο τσουνάμι πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών σε βάρος νοικοκυριών, τα οποία είδαν να εξανεμίζονται τα εισοδήματα τους  μέσα στην κρίση και αδυνατούν να αποπληρώσουν τις ληστρικές δόσεις δανείων ενός βαθύτατα ληστρικού τραπεζικού συστήματος.

Η πολιτική Δίκη-δίωξη ντροπής, στην οποία οι κατηγορούμενοι έχουν σε βάρος τους το μισό ποινικό κώδικα και η οποία έχει αναβληθεί μέχρι τώρα δυο φορές, θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (3/5) στη Σχολή Ευελπίδων κτίριο 7 και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει μετά τις 11 π.μ.

Στη Δίκη οι κατηγορούμενοι, με καθαρά πολιτικού χαρακτήρα διώξεις, πέραν του Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η Μαρία Αφοξενίδου, οι Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλοι, ο Στ. Λεοτσάκος, ο Αποστ. Μπούρας, ο Γ. Δαμουλής και άλλοι.

Όλοι και όλες στη Σχολή Ευελπίδων να καταγγείλουμε την πολιτική τρομοκρατία και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους πολιτικά διωκόμενους που προσπάθησαν να διαδώσουν πρώτες κατοικίες φτωχών χρεωκοπημένων νοικοκυριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας