Νέα ”κοινοβουλευτική χούντα” Μητσοτάκη-Βάρβαρη έξωση-σύλληψη Ι.Κολοβού και του γιού της-Δικάζεται 5/2

977

Ιδού το video με την βάρβαρη έξωση και σύλληψη της Ιωάννας Κολοβού και του  γιού της

 

 

Ζούμε την περίοδο όπου η παρακολούθηση, ο έλεγχος και η ψηφιακή επιτήρηση έχουν επεκταθεί σε όλη την κοινωνία. Όπως ζούμε στην εποχή  όπου η αστυνομική βαρβαρότητα μπαίνει μέσα στα σπίτια των φτωχών οικογενειών και τις πετάει στο δρόμο, κάτι που δεν τόλμησαν ούτε οι Γερμανοί στην κατοχή ούτε η στρατιωτική χούντα. Η ”κοινοβουλευτική χούντα” του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματικά πρωτοτυπεί σε βαρβαρότητα.

Η συνταξιούχος Ιωάννα Κολοβού και ο  γιος της, οι οποίοι συνελλήφθησαν  μετά από μια απάνθρωπη  κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων,  για να τους εκδιώξουν από το σπίτι τους, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων

Κατά την έξοδό της από την αίθουσα του δικαστηρίου η Ιωάννα Κολοβού έγινε δεκτή με συνθήματα και χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια Ευελπίδων.

«Ιωάννα είμαστε μαζί σου δεν θα παραδώσουμε το βιος και τη ζωή σου» και «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά με την Ιωάννα Κολοβού συγκινημένη να χαιρετά με υψωμένο το χέρι.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν πλήθος κόσμου.

Στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκενέα συγκέντρωση έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού, στην οδό Αβύδου 146, στου Ζωγράφου.

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία χτύπησε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην συνταξιούχο, με χημικά, κρότου λάμψης και ξύλο, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου όπου έχει μεταφερθεί Ι. Κολοβού και ο γιος της, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την έξωσή τους από την κατοικία τους.

Η Ιωάννα Κολοβού συνελήφθη ύστερα από διατεταγμένη μήνυση που της έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της στου Ζωγράφου, που είχε βγει σε πλειστηριασμό για χρέη ύψους 15.000 ευρώ και πωλήθηκε.

Έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

 

Η επίθεση έγινε την ώρα που πάνοπλοι αστυνομικοί μετέφεραν την Ιωάννα Κολοβού στα δικαστήρια.

Έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Πάνοπλοι αστυνομικοί μετέφεραν Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της  στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ένας δικαστικός επιμελητής μετέβησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης 24/1 στο σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στον κόσμο που βρέθηκε έξω από το σπίτι της κυρίας Κολοβού, αντιδρώντας στην νέα προσπάθεια έξωσης. «Κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε «στο Κόκκινο» η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη. «Τους πήραν με τις παντόφλες, πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν», υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας