Ν.Τράμπ-”Ο Γ.’Π.Π. είναι πολύ κοντά!-Ίσως πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου”

1860

Ο Τράμπ , παρά την ”τρέλλα”του, έχει δίκιο. Το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και τα ”παγκόσμια μονοπώλια” προτιμούν, προκειμένου να χάσουν την παγκόσμια κυριαρχία, να διακινδυνεύουν την απώλεια και καταστροφή του πλανήτη !!! Αν είναι να νικήσει η Ρωσία στην Ουκρανία τότε καλύτερα να θέσουμε σε κίνδυνο την ζωή στον πλανήτη και την ύπαρξη του.

Π.Λ.

           Γ.’Π.Π. πριν τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου

Ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος με του Ρεπουμπλικανούς για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε πως «ίσως να μην φτάσουμε καν στις εκλογές» που είναι προγραμματισμένες για το Νοέμβριο, καθώς «ο παγκόσμιος πόλεμος είναι πολύ κοντά».

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ τόνισε πως «9 μήνες είναι πολύς καιρός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πριν τη λήξη του να έχουμε τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο».

ι θέλει να πει ο εμβληματικός Αμερικανός μεγιστάνας; Ότι η κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν θα σπρώξει μέχρι και σε Γ’ΠΠ τις ΗΠΑ για να μην επιτρέψει να γίνουν εκλογές στις ΗΠΑ και να κερδίσει εκ νέου ο Ν.Τραμπ την εξουσία!

Και αν δούμε προσεκτικά τις κινήσεις, ειδικά αυτών που κάνουν κουμάντο πίσω από τον Τ.Μπάιντεν, δηλαδή την Β.Νούλαντ και τον Α.Μπλίνκεν θα δούμε ότι ίσως δεν έχει και τόσο άδικο…

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης Τραμπ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας