Μου πήρε το σπίτι Fund με έδρα πιτσαρία στις Βρυξέλλες

887

«Τους ψάξαμε παντού δεν υπήρχαν» καταγγέλλει συνταξιούχος στη Θεσσαλονίκη που αναζήτησε τα Funds για να διαπραγματευτεί το δάνειό του.

Συνταξιούχος με τρία παιδιά, που βρέθηκε στο δρόμο αφού το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό από Fund, στην Καλαμαριά, περιέγραψε όλη προσπάθειά του να βγάλει άκρη Ο Φώτης Παπάζογλου, μιλώντας στο OPEN, εξήγησε πως πήραν με τη γυναίκα του ένα δάνειο από την NOVA το οποίο πήγε στη συνέχεια στη Millennium και από εκεί έφτασε στην τράπεζα Πειραιώς. Το ζευγάρι αποπλήρωνε κανονικά το δάνειό του ωστόσο στα χρόνια της κρίσης τα χρήματα δεν τους έφταναν.

Η Πειραιώς όταν της ζήτησαν να αλλάξουν τη ρύθμιση και να μειωθεί η δόση τους συνέστησε το δάνειο των 60.000 ευρώ να το αφήσουν να κοκκινίσει. Επί δύο χρόνια διαπραγματεύονταν και το δάνειο διπλασιάστηκε, όπως ανέφερε. Τελευταία φορά και πριν κινηθούν νομικά το δάνειό τους είχε φτάσει στα 180.000 ευρώ και η Πειραιώς το είχε πουλήσει σε Fund, χωρίς να τους ενημερώσει, τόνισε και κατήγγειλε πως κινήθηκε νομικά έψαξε να βρει τα Funds και να βγάλει μία άκρη και αυτό που βρήκε ήταν «άδεια γραφεία στο Δουβλίνο και πιτσαρία στις Βρυξέλλες».

Η οικογένεια την οποία στήριξε η γειτονία και συλλογικότητες απέτρεψαν την έξωση τρεις φορές ωστόσο, την τέταρτη δεν τα κατάφεραν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας