Μωραίνει Κύριος…

3023

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και ο Δ. Καζάκης έκανε πάλι το “θαύμα” του.

Αντί να αξιοποιήσει την μεγάλη ευκαιρία της συνέντευξης του στον εξαίρετο δημοσιογράφο Λάμπρο Πάσχο για να επιτεθεί αποκλειστικά στο βρώμικο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, βρήκε τη στιγμή να επιτεθεί (που αλλού;) στον Παν. Λαφαζάνη, ο οποίος και το κόμμα που είναι επικεφαλής, το ΔΗ.Κ.Ε.Α, οφείλουμε να σημειώσουμε πως δεν μετέχουν στις εκλογές και δεν έχουν πει το παραμικρό σε βάρος οποιουδήποτε που κατά δήλωσή του κινείται στον εξωκοινοβουλευτικό αντισυστημικό χώρο.

Και μάλιστα να επιτεθεί για άλλη μια φορά στον Παν. Λαφαζάνη ανακαλύπτοντας όψιμα τώρα άστοχες, ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες που φτάνουν στο σημείο να του χρεώνουν ευθύνες για διευκόλυνση του Αλ. Τσίπρα και του Γ. Βαρουφάκη προκειμένου να συνομολογηθεί το Γ’ μνημόνιο!

Δεν ξέρω που βρίσκουν κάποιοι αυτήν την υπεροψία να θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν με τόση ευκολία τιμητές των πάντων, έτοιμοι να χρεώσουν κατηγορίες και σε εκείνους που ομιλούν οι πράξεις τους και όχι οι μεγαλοστομίες τους.

Αυτό που ξέρω και βλέπω είναι μια μεγάλη υποκρισία: Από τη μια να απευθύνονται κάποιοι για δήθεν συνεργασία στον Π. Λαφαζάνη και το ΔΗ.Κ.Ε.Α και από την άλλη να επιδίδονται σε ανεξήγητες και αναίτιες επιθέσεις εναντίον τους και να τους περιλούζουν κατά καιρούς με διάφορα επίθετα και κατηγορίες.

Δεν είναι η ώρα να προσθέσω τίποτα άλλο, σεβόμενος ότι κάποιοι αυτές τις ώρες διεκδικούν την ψήφο των πολιτών λίγες μέρες πριν την κάλπη, κάτι το οποίο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πρώτα από όλα οι ίδιοι.

Γιώργος Αρτινός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας