Μιτσκόσκι-Ξεφτιλίζει την Ελλάδα-Μίλησε για «Μακεδονία» «μακεδονική κυβέρνηση» στη Σύνοδο-ΝΑΤΟ

1132

Καμία αντίδραση από κυβέρνηση και Νατοϊκούς ! 

 Κ.Τ.

Προκαλεί για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Κρίστιαν Μιτσκόσκι, ο οποίος αποκάλεσε τη χώρα του «Μακεδονία» στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, παραβιάζοντας ξανά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο Κρίστιαν Μιτσκόσκι αποκάλεσε τη χώρα του «Μακεδονία», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε λόγο για «μακεδονική κυβέρνηση», για «μακεδονικό λαό» και «μακεδόνες πολίτες».

«Ως χώρα είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε μας σε οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αξίες. Είμαστε εδώ μαζί με τους συμμάχους μας για να επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας, όπως πριν έτσι και στο μέλλον, σχετικά με την προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της λειτουργίας του διεθνούς δικαίου» σημείωσε ο Μίτσκοσκι.

«Για εμάς, ως μικρό έθνος, είναι σημαντικό τις ημέρες αυτές να ληφθούν οι σημαντικές εκείνες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της ανθρωπότητας τις επόμενες δεκαετίες, κάτι στο οποίο θα συμβάλουμε και εμείς. Η Μακεδονία, ως χώρα σκοπεύει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και να προωθεί τις αξίες. Ως μακεδονική κυβέρνηση θέλουμε να είμαστε δίπλα-δίπλα με τους συμμάχους μας και να επιβεβαιώσουμε το ελευθεριακό πνεύμα του μακεδονικού λαού και των μακεδόνων πολιτών» ανέφερε ακόμη ο Μίτσκοσκι.

Ο Μίτσκοσκι πρόσθεσε πως ως χώρα «παραμένουμε προσηλωμένοι στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας, δηλαδή τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ να επενδυθεί στον εκσυγχρονισμό του Στρατού μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί μόνο έτσι θα ακολουθήσουμε τις σύγχρονες τάσεις, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης παγκόσμιας αμυντικής συμμαχίας που υπήρξε ποτέ».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας