Μεντβέντεφ προς Ζελένσκι: “Να φοβάσαι, καραγκιόζη”!!!

1289

Οι Πολωνικές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη υπόπτου για συμμετοχή σε σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι στο έδαφος της Πολωνίας.

Η υπόθεση βέβαια “μπάζει” από πολλές πλευρές.

Είναι γνωστό ότι το επίπεδο πληροφόρησης των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για τα όσα συμβαίνουν στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας είναι πολύ υψηλό, αφού μεγάλο μέρος του πληθυσμού υποστηρίζει τη Ρωσική πλευρά και δε χάνει ευκαιρία να της στείλει πληροφορίες οι οποίες αξιοποιούνται αναλόγως. Αν λοιπόν ήθελε να στοχοποιήσει το Ζελένσκι, μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή στο έδαφος της χώρας του, χωρίς να μπλέξει με επιχειρήσεις σε έδαφος τρίτων χωρών.

Επίσης δεν είναι σαφές τι όφελος θα μπορούσε να αποκομίσει η Ρωσία από τυχόν δολοφονία του κλόουν της Ουκρανίας. Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα απλό γρανάζι, και μάλιστα ελαττωματικό. Αν βγει από τη μέση είναι απλούστατο να αντικατασταθεί αυθημερόν και μάλιστα από κάποιον ικανότερο.

Τέλος είναι πασίγνωστο ότι η λεγόμενη “συνθετική” τρομοκρατία είναι ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ειδικά ενάντια σε “στιμμένα λεμόνια”.

Στην τελευταία ερμηνεία φαίνεται να επικεντρώνει ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, σε σύντομο σχόλιό του:

“Απόπειρα δολοφονίας ενάντια στο βασικό Μπαντεριστή στην Πολωνία; Αυτό είναι σοβαρό. Ο μαστουρωμένος κλόουν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. Πιθανότατα είναι η πρώτη απόδειξη ότι πάρθηκε απόφαση από τη Δύση να τον βγάλουν από τη μέση. Να φοβάσαι, καραγκιόζη!”

Τα είπε όλα σε τρεις αράδες. Δε βλέπουμε τι θα μπορούσε κανείς να προσθέσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας