Μ.Γκέιτς: «Δεν με ακούσατε για Covid-Τώρα εν λευκώ να φτιάξω εμβόλια»

731
Δεν με ακούσατε για Covid

Ιδού οι αληθινοί ολιγάρχες και εκείνοι που ανεύθυνα κρατάνε την επιβίωση της ανθρωπότητας στα χέρια τους!

Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παγκόσμιους ηγέτες στην πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο TED. 

«Από το ίδιο βήμα έλεγα το 2015 ότι δεν είμαστε έτοιμοι για την πανδημία που θα έρθει. Με ακούσατε μόνο όταν ήταν αργά», είπε στην αρχή ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος μάλιστα έγραψε και παρόμοιο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο πώς θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία και στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι κυβερνήσεις.

Ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι οι κυβερνήσεις από μόνες τους δεν μπορούν να αποτρέψουν την επόμενη πανδημία και γι’ αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ομάδα. 

Ο λόγος για την GERM, η οποία θα είναι μια ομάδα που θα φτιαχτεί από τον Μπιλ Γκέιτς και θα κοστίζει περίπου 1 δισ. δολάρια τον χρόνο, ενώ θα ελέγχεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. «Πρέπει να ξοδέψουμε δισεκατομμύρια για να σώσουμε τρισεκατομμύρια», είπε στην ομιλία του ο Μ.Γκέιτς.

Στην ομιλία του ο Μπιλ Γκέιτς παρουσίασε βίντεο από μια υποτιθέμενη ομάδα η οποία πηγαίνει με ελικόπτερα σε μια περιοχή που έχει ξεσπάσει πανδημία και επιβάλλει lockdown. 

Όπως ανέφερε επί της ουσίας η συγκεκριμένη ομάδα θα ελέγχει που θα υπάρχει κάποιος νέος ιός και θα επιβάλλει μέτρα στην περιοχή (lockdown κτλ.).

Παράλληλα είπε ότι η GERM θα κάνει ασκήσεις με υποτιθέμενες πανδημίες, ενώ αναφέρθηκε και στις έρευνες που θα κάνει η συγκεκριμένη ομάδα.

Η GERM θα φροντίζει να έχει τα απαραίτητα τεστ και φάρμακα, ενώ αναφέρθηκε και στα εμβόλια, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι έχουν τη δυνατότητα να σταματούν και την μετάδοση του ιού. 

Δείτε όσα είπε ο Μ.Γκέιτς:  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας